Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 523
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A posiadasz może takie prowadnice albo wyrzutnie luzem te co się od dołu podczepia?

• 3 weeks later...
Napisano

Weeź... Nawet pod Grunwaldem podobno chcieli dać. To jest szarganie pamięci tych, którzy rzeczywiście polegli za Polskę, i ośmieszanie ofiar z 2010...

Napisano

Nie da rady - aż tyle czasu nie mam. Ale może da radę wejść za barierkę. Trzeba posprawdzać, czy prasowy plastik pomoże Gdzie was ustawią?

Napisano

Ja pytałem, czy was ustawią potem do oglądania, czy też ekspozycja będzie z udziałem innych załóg i pojazdów tylko.

Napisano

Widzę, że kociaki już spakowane Ciekawe, czy w tym roku będą jakieś nowości. Bo są takie np Krab 2.0, albo stacja radiolokacyjna Soła.

Napisano
Wybaczcie przy okazji pytanie laika:

jak u nas wygląda sprawa "skoszarowania"/przynależności takich platform kolejowych?

Są na wyposażeniu jednostek posiadających sprzęt zmechanizowany które mają jakieś bocznice i warsztaty kolejowe, mamy jakieś specjalne jednostki transportowe wyposażone w taki sprzęt czy korzystamy z usług PKP (lub innej firmy)?

Napisano
Usługa PKP, te platformy nie służą tylko do wożenia czołgów.
Dzięki za uświadomienie :)
Napisano

Posłuchajcie od 31:55...

Naprawdę, mam nadzieję, że w tym roku do komentowania dopuszczą kogoś kompetentnego...

Napisano

Na defiladzie zobaczymy (oprócz 2 kompani Leonów naturalnie) Sołę i elementy Reginy

Do tego dwa Abramsy i dwa Bradleye.

Napisano

35. Amerykańskie czołgi Abrams – 3 szt

36. Amerykański Wóz Zabezpieczenia Technicznego HERCULES – 1 szt.

37. Amerykańskie Transportery Opancerzone BRADLEY – 2 szt.

To polować na 1096?