jager27 Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Ten też ma tak samo :( Wiem bo kiedyś go też sklejałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Nie ma, ma jedną prowadnice z 6 wyrzutnikami i 2 do podczepienia. Owszem, ma dodany zestaw dolny z 4 wyrzutnikami, ale to tylko opcja. Tez go sklejałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 A posiadasz może takie prowadnice albo wyrzutnie luzem te co się od dołu podczepia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 Mam, ale niestety trzymam na swoją A5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tales79 Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Czy wiadomo coś na temat tegorocznej defilady 15 sierpnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tales79 Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Jakieś szczegóły? Różnice w stosunku do ubiegłorocznej? Mam nadzieję, że odpuszczą sobie BWP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Różnice w stosunku do ubiegłorocznej? Apel smoleński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Weeź... Nawet pod Grunwaldem podobno chcieli dać. To jest szarganie pamięci tych, którzy rzeczywiście polegli za Polskę, i ośmieszanie ofiar z 2010... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Na tegorocznej defiladzie machać do wozu z numerem taktycznym 1096 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Postaram się strzelić fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Podejdź do barierki to pogadamy A najlepiej wpadnij na nocną próbę, tam zawsze jest weselej i tłok mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Nie da rady - aż tyle czasu nie mam. Ale może da radę wejść za barierkę. Trzeba posprawdzać, czy prasowy plastik pomoże Gdzie was ustawią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Nie wiem jaki będzie układ do defilady. Podejrzewam że jak rok temu czyli czołgi na samym końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Ja pytałem, czy was ustawią potem do oglądania, czy też ekspozycja będzie z udziałem innych załóg i pojazdów tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Będzie 14 wozów defiladowych i 4 do pokazu statycznego i to są oddzielne przedsięwzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 A szkoda. Nic to, najwyżej inną razą. Pewnie kiedyś o was zahaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tales79 Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Widzę, że kociaki już spakowane Ciekawe, czy w tym roku będą jakieś nowości. Bo są takie np Krab 2.0, albo stacja radiolokacyjna Soła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Wybaczcie przy okazji pytanie laika:jak u nas wygląda sprawa "skoszarowania"/przynależności takich platform kolejowych? Są na wyposażeniu jednostek posiadających sprzęt zmechanizowany które mają jakieś bocznice i warsztaty kolejowe, mamy jakieś specjalne jednostki transportowe wyposażone w taki sprzęt czy korzystamy z usług PKP (lub innej firmy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Usługa PKP, te platformy nie służą tylko do wożenia czołgów. Na kilku fotkach jest moja 1096 (rejestracja 0324) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Usługa PKP, te platformy nie służą tylko do wożenia czołgów.Dzięki za uświadomienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tales79 Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Na defiladzie zobaczymy (oprócz 2 kompani Leonów naturalnie) Sołę i elementy Reginy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tales79 Napisano 8 Sierpnia 2016 Share Napisano 8 Sierpnia 2016 Posłuchajcie od 31:55... Naprawdę, mam nadzieję, że w tym roku do komentowania dopuszczą kogoś kompetentnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 8 Sierpnia 2016 Share Napisano 8 Sierpnia 2016 Na defiladzie zobaczymy (oprócz 2 kompani Leonów naturalnie) Sołę i elementy Reginy Do tego dwa Abramsy i dwa Bradleye. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 35. Amerykańskie czołgi Abrams – 3 szt 36. Amerykański Wóz Zabezpieczenia Technicznego HERCULES – 1 szt. 37. Amerykańskie Transportery Opancerzone BRADLEY – 2 szt. To polować na 1096? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi