dzidas71 Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Zakończyłem swój kolejny ulepek (pierwszy odrzutowiec).Zestaw Revella nie jest Revelacyjny - delikatnie mówiąc, ale parę dodatków ( Pavla, Eduard i co nieco od siebie) no i udało się skończyć. Oceńcie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Efektowny. Mirage 2000, bodaj z Hellera, to był jeden z moich pierwszych modeli sklejonych za małolata - oczywiście był koszmarny, ale zestaw wówczas wydawał się wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) Nie moja branża, także merytorycznie nie potrafię ocenić, ale wykonanie bardzo mi się podoba! Tym bardziej że to dość rzadko spotykana tematyka. Jak na pierwszy odrzutowiec, to nader udany debiut! Zastanawiam się tylko, gdzie ta maszyna ma klapy a gdzie lotki? Bo wszystko wychylone w jednym kierunku... Edytowane 30 Maja 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Jest fajnie, ale nad fotkami by trzeba popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 30 Maja 2014 Autor Share Napisano 30 Maja 2014 Dzięki, wiem,że zdęcia jak zwykle u mnie kiepskie. Zastanawiam się tylko, gdzie ta maszyna ma klapy a gdzie lotki? Bo wszystko wychylone w jednym kierunku... Tego nie wiem, ale ten typ tak ma chyba : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Bardzo ładny Mirage. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Ar-2 - Amodel 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Ładny, delikatnie "zmęczony" i cieszy oczy na podstawce gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Świetny. Fajny miękki malunek, i fajne ślady eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas69 Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Miałem okazję widzieć go na żywo bardzo fajny ,gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Świetnie pomalowany i delikatnie "zmęczony", widziałem na żywca w Koszalinie . Pierwsze fotki do kosza, w ogóle nie pokazują klasy malunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2014 Dzięki wszystkim za dobre słowo. Jutro powalczę z fotkami przy dziennym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2014 Nowsze foty, może troszkę lepsze, sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2014 Wczoraj wszystko się wysypało, dziś są foty - chyba lepsze. i trochę nieskromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Oj tam nieskromnie. Dostałeś medal to się chwal. Druga seria zdjęć zdecydowanie lepsza. Ładnie pomalowany, staranny i bez przesady zmęczony. Bardzo mi się podoba. PS: jakimi kolorami i jaką techniką robiłeś łosza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2014 Ok. Dzięki. Wash to ciemny olejny brąz i white spirit. Jakoś nie lubię "łoszować" gotowcami , mam je , ale uważam że olejny na white spiricie znacznie lepiej się rozlewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi