MarJa Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Witam! Moje najmłodsze dziecko. Zapraszam do zerkania i komentowania. I pozdrawiam, Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Całkiem udany. Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Się można z 1/35 pomylić - bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Mi się wydaje, czy przy łączeniu przedniej płyty z wanną jest szpara? Poza tym ładnie, fajnie zimowe kamo wyszło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiek13 Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Bardzo efektowny model - nieźle nas zmroziłeś przy 30st w weekend tym zimowym kamo Z przodu podejrzewam że tak wyszło łączenie płyt, bo przy tak wysokim poziomie modelu szpara raczej nie jest możliwa... Scenkę jakąś planujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Zwracam honor, spojrzałem na mojego Stuga i faktycznie uskok na przednim pancerzu na zdjęciu może wyglądać jak szpara, kwestia oświetlenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted June 9, 2014 Super Moderator Share Posted June 9, 2014 Cześć Bardzo mi się podoba Twoja praca! Świetna kolorystyka - idealnie wszystkie elementy wkomponowane! Nie chce się wierzyć, że to taka mikro skala. pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Bardzo fajny zimowy kamuflaż - wersja F jakoś zawsze mi się kojarzy z takim malowaniem - Gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarJa Posted June 9, 2014 Author Share Posted June 9, 2014 Dziękuję za ciepłe przyjęcie tej mroźnej pracy i pozdrawiam, marcin:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 jak dla mnie - rewelacja, kawał dobrej roboty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 A według mnie to model jest śliczny pieszczotliwie nazywając Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarJa Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 Dziękuję ślicznie, Polski_Czołgisto. Nieskromnie powiem, że ja też ogromnie ten śliczny model lubię, pomimo to, że sam model jest bardzo słaby. 60 godzin dłubania i kolorowania jednak robi swoje:) We wszystkich Stugach Trumpetera np. kołpaki kół są odlane odwrotnie (otwory od wewnątrz, wypukłości od zewnątrz - jakieś chińskie rączki pomyliły się przygotowując formę...), błotniki bez tłoczeń antypoślizgowych, narzędzia odlane i płaskie, ale... Stug II F jedyny w tej skali, TO się go męczy, żeby go mieć! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modelarz Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Lubię Twoje modele, mają klimat i widać wyraźnie ten rozpoznawalny styl malowania. "60 godzin dłubania i kolorowania" wyszło na dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarJa Posted July 5, 2014 Author Share Posted July 5, 2014 Dziękuję i kłaniam się nisko, Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Commendante Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Bardzo ładnie wykonany, propsy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Dobrze wygląda, postaw go na czymś, będzie jeszcze lepiej. Gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merten Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Zimowe kamo świetnie zrobione. Oglądając byłem PEWIEN, że to 1:35. Szacunek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarJa Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 Cze! Dzięki! No powoli dojrzewam, do jakiś prostych winietek... Żeby na coś modele stawiać... Pozdrawiam, M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Stug II F jedyny w tej skali, TO się go męczy, żeby go mieć! Właśnie sobie przypomniałem że jednak nie jedyny : http://www.mojehobby.pl/products/STURMGESCH-TZ-StuG-III-Ausf.-F.html choć jakością chyba też nie powala. Czekam na te podstawki w Twoim wykonaniu - na pewno będą super Powodzenia. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarJa Posted July 10, 2014 Author Share Posted July 10, 2014 Dzięki! No jest taki Stug z Attack, ALE... Ale.. to już jest produkt zupełnie stugopodobny... Z prawdziwym pojazdem nie ma już nic wspólnego. M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Gratulejszyn. Super wykon - czapki z głów jak to mówią. Że też tak człowiek nie umie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarJa Posted July 15, 2014 Author Share Posted July 15, 2014 Dziękuję! Erolo2000 - gdy będziesz taki stary jak ja, będziesz z pewnością budował lepsze modele:) Na razie, każdy Twój kolejny model jest coraz fajniejszy - powodzenia! M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldeczek Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Miło się to ogląda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts