MarJa Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Witam! Moje najmłodsze dziecko. Zapraszam do zerkania i komentowania. I pozdrawiam, Marcin Cytuj
bazylms Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Się można z 1/35 pomylić - bardzo ładny. Cytuj
Zekar Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Mi się wydaje, czy przy łączeniu przedniej płyty z wanną jest szpara? Poza tym ładnie, fajnie zimowe kamo wyszło. Cytuj
mysiek13 Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 Bardzo efektowny model - nieźle nas zmroziłeś przy 30st w weekend tym zimowym kamo Z przodu podejrzewam że tak wyszło łączenie płyt, bo przy tak wysokim poziomie modelu szpara raczej nie jest możliwa... Scenkę jakąś planujesz? Cytuj
Zekar Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 Zwracam honor, spojrzałem na mojego Stuga i faktycznie uskok na przednim pancerzu na zdjęciu może wyglądać jak szpara, kwestia oświetlenia. Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 9 Czerwca 2014 Super Moderator Napisano 9 Czerwca 2014 Cześć Bardzo mi się podoba Twoja praca! Świetna kolorystyka - idealnie wszystkie elementy wkomponowane! Nie chce się wierzyć, że to taka mikro skala. pozdrawiam Christian Cytuj
hiwis Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 Bardzo fajny zimowy kamuflaż - wersja F jakoś zawsze mi się kojarzy z takim malowaniem - Gratulacje. Cytuj
MarJa Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Napisano 9 Czerwca 2014 Dziękuję za ciepłe przyjęcie tej mroźnej pracy i pozdrawiam, marcin:) Cytuj
Andrzej_LK Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 jak dla mnie - rewelacja, kawał dobrej roboty. Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 A według mnie to model jest śliczny pieszczotliwie nazywając Cytuj
MarJa Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Napisano 11 Czerwca 2014 Dziękuję ślicznie, Polski_Czołgisto. Nieskromnie powiem, że ja też ogromnie ten śliczny model lubię, pomimo to, że sam model jest bardzo słaby. 60 godzin dłubania i kolorowania jednak robi swoje:) We wszystkich Stugach Trumpetera np. kołpaki kół są odlane odwrotnie (otwory od wewnątrz, wypukłości od zewnątrz - jakieś chińskie rączki pomyliły się przygotowując formę...), błotniki bez tłoczeń antypoślizgowych, narzędzia odlane i płaskie, ale... Stug II F jedyny w tej skali, TO się go męczy, żeby go mieć! Cytuj
Modelarz Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Lubię Twoje modele, mają klimat i widać wyraźnie ten rozpoznawalny styl malowania. "60 godzin dłubania i kolorowania" wyszło na dobre Cytuj
Gerd Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Dobrze wygląda, postaw go na czymś, będzie jeszcze lepiej. Gratuluję. Cytuj
Merten Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Zimowe kamo świetnie zrobione. Oglądając byłem PEWIEN, że to 1:35. Szacunek! Cytuj
MarJa Napisano 7 Lipca 2014 Autor Napisano 7 Lipca 2014 Cze! Dzięki! No powoli dojrzewam, do jakiś prostych winietek... Żeby na coś modele stawiać... Pozdrawiam, M Cytuj
hiwis Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Stug II F jedyny w tej skali, TO się go męczy, żeby go mieć! Właśnie sobie przypomniałem że jednak nie jedyny : http://www.mojehobby.pl/products/STURMGESCH-TZ-StuG-III-Ausf.-F.html choć jakością chyba też nie powala. Czekam na te podstawki w Twoim wykonaniu - na pewno będą super Powodzenia. Pozdrawiam. Cytuj
MarJa Napisano 10 Lipca 2014 Autor Napisano 10 Lipca 2014 Dzięki! No jest taki Stug z Attack, ALE... Ale.. to już jest produkt zupełnie stugopodobny... Z prawdziwym pojazdem nie ma już nic wspólnego. M Cytuj
erolo2000 Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 Gratulejszyn. Super wykon - czapki z głów jak to mówią. Że też tak człowiek nie umie ... Cytuj
MarJa Napisano 15 Lipca 2014 Autor Napisano 15 Lipca 2014 Dziękuję! Erolo2000 - gdy będziesz taki stary jak ja, będziesz z pewnością budował lepsze modele:) Na razie, każdy Twój kolejny model jest coraz fajniejszy - powodzenia! M Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi