MarJa Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Witam! Moje najmłodsze dziecko. Zapraszam do zerkania i komentowania. I pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Całkiem udany. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Się można z 1/35 pomylić - bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Mi się wydaje, czy przy łączeniu przedniej płyty z wanną jest szpara? Poza tym ładnie, fajnie zimowe kamo wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 Bardzo efektowny model - nieźle nas zmroziłeś przy 30st w weekend tym zimowym kamo Z przodu podejrzewam że tak wyszło łączenie płyt, bo przy tak wysokim poziomie modelu szpara raczej nie jest możliwa... Scenkę jakąś planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 Zwracam honor, spojrzałem na mojego Stuga i faktycznie uskok na przednim pancerzu na zdjęciu może wyglądać jak szpara, kwestia oświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 9 Czerwca 2014 Cześć Bardzo mi się podoba Twoja praca! Świetna kolorystyka - idealnie wszystkie elementy wkomponowane! Nie chce się wierzyć, że to taka mikro skala. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 Bardzo fajny zimowy kamuflaż - wersja F jakoś zawsze mi się kojarzy z takim malowaniem - Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2014 Dziękuję za ciepłe przyjęcie tej mroźnej pracy i pozdrawiam, marcin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 jak dla mnie - rewelacja, kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 A według mnie to model jest śliczny pieszczotliwie nazywając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2014 Dziękuję ślicznie, Polski_Czołgisto. Nieskromnie powiem, że ja też ogromnie ten śliczny model lubię, pomimo to, że sam model jest bardzo słaby. 60 godzin dłubania i kolorowania jednak robi swoje:) We wszystkich Stugach Trumpetera np. kołpaki kół są odlane odwrotnie (otwory od wewnątrz, wypukłości od zewnątrz - jakieś chińskie rączki pomyliły się przygotowując formę...), błotniki bez tłoczeń antypoślizgowych, narzędzia odlane i płaskie, ale... Stug II F jedyny w tej skali, TO się go męczy, żeby go mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Lubię Twoje modele, mają klimat i widać wyraźnie ten rozpoznawalny styl malowania. "60 godzin dłubania i kolorowania" wyszło na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 5 Lipca 2014 Autor Share Napisano 5 Lipca 2014 Dziękuję i kłaniam się nisko, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Bardzo ładnie wykonany, propsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Dobrze wygląda, postaw go na czymś, będzie jeszcze lepiej. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Zimowe kamo świetnie zrobione. Oglądając byłem PEWIEN, że to 1:35. Szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 7 Lipca 2014 Autor Share Napisano 7 Lipca 2014 Cze! Dzięki! No powoli dojrzewam, do jakiś prostych winietek... Żeby na coś modele stawiać... Pozdrawiam, M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 Stug II F jedyny w tej skali, TO się go męczy, żeby go mieć! Właśnie sobie przypomniałem że jednak nie jedyny : http://www.mojehobby.pl/products/STURMGESCH-TZ-StuG-III-Ausf.-F.html choć jakością chyba też nie powala. Czekam na te podstawki w Twoim wykonaniu - na pewno będą super Powodzenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 10 Lipca 2014 Autor Share Napisano 10 Lipca 2014 Dzięki! No jest taki Stug z Attack, ALE... Ale.. to już jest produkt zupełnie stugopodobny... Z prawdziwym pojazdem nie ma już nic wspólnego. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Gratulejszyn. Super wykon - czapki z głów jak to mówią. Że też tak człowiek nie umie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 15 Lipca 2014 Autor Share Napisano 15 Lipca 2014 Dziękuję! Erolo2000 - gdy będziesz taki stary jak ja, będziesz z pewnością budował lepsze modele:) Na razie, każdy Twój kolejny model jest coraz fajniejszy - powodzenia! M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Miło się to ogląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi