Forest Napisano 22 Grudnia 2020 Share Napisano 22 Grudnia 2020 W dniu 18.12.2020 o 00:44, blacman napisał: mam mały dylemat... nie mogę rozszyfrować co to jest przy pierwszej wieży - białe cylindry... na gaśnice za duże. Po malowaniu - wg kodyfikacji US Navy - można by zakładać, że butle z tlenem. Ale takie coś duże.... Ktoś z Forumowiczów może wie ? Ta fotka powinna pomóc Jeśli się nie mylę, to pocisk z USS Missouri, ale założenia są te same, kaliber i pojemniki transportowe też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2020 (edytowane) Forest - Ty żyjesz !! dzięki za fotkę wyjaśnia wszystko. Na Washigtona przybyły też oficery - bardziej nieco powściągliwe w gestach i pozycjach ale wieżę dowodzenia dopilnowały: i kompletnymi tylnymi pomostami. Drobne poprawki farby i można zakładać główny dalmierz oraz maszt: Edytowane 22 Grudnia 2020 przez blacman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 22 Grudnia 2020 Share Napisano 22 Grudnia 2020 (edytowane) Dodam nic nie wnoszący komentarz. Mega.... Edytowane 22 Grudnia 2020 przez volsebix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Grudnia 2020 Share Napisano 22 Grudnia 2020 Ja to jestem Mega zdolowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 22 Grudnia 2020 Share Napisano 22 Grudnia 2020 52 minuty temu, blacman napisał: oraz maszt: Sam robiłeś z rurek, czy to jakieś wytoczone cuś? Świetnie wygląda z tym wielkim ażurem anteny! Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2020 2 godziny temu, donalyah00 napisał: Sam robiłeś z rurek, czy to jakieś wytoczone cuś? Świetnie wygląda z tym wielkim ażurem anteny! Pozdrawiam, Marek Rurki. dzięki za dobre słowa Panowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 22 Grudnia 2020 Share Napisano 22 Grudnia 2020 3 godziny temu, blacman napisał: Forest - Ty żyjesz !! Żyję, żyję Kurde, gdybym dostawał funciaka za każdym razem, jak ktoś to tutaj pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2020 Wesołych Świąt !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiu69 Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 Wesołych Świąt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 I wzajemnie, dobrzy ludzie, niechaj się darzy, Szczodrych Godów, Wesołych Świąt, czy kto co tam woli, najlepszego Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi