pzbora Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Witam serdecznie. Mimo, że nie udokumentowałem warsztatu to postanowiłem zamieścić efekt końcowy prac nad tym modelem. Model większości już znany w tym malowaniu wzbogacony został przeze mnie o zestawy fototrawione Eduarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Jest bardzo fajnie, podoba się, szczególnie kamuflaż - misterna robota. Potyrany nieprzesadnie, podobają mi się wycieki i otarcia - widać, że na powierzchni coś się dzieje i nie jest nudno. Jestem bardzo mocno na tak. Jak się Szczała składała? Model z serii "chcę mieć", ale po doswiadczeniach z Ariete jestem uprzedzony do Italerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Wsadziłeś w niego wiele pracy-PODOBA SIĘ BARDZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Bardzo ładny _____________________________________________________ Na warsztacie: Ar-2 - Amodel 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Lipca 2014 Share Napisano 10 Lipca 2014 Czasami jakieś milczące te forum .....ładne modele,autorzy tych prac wkładają swoje serce i umiejętności,robią zdjęcia,liczą na to,że komentarze zachęcą ich do dalszej pracy.....i rzeczywiście ma kto oglądać........czyli zainteresowanie jest....aaale komentarze widocznie są zbędne ...DRODZY KOLEDZY CZY NAPRAWDĘ NIE INTERESUJE WAS,CO KTO SĄDZI O WASZYCH MODELACH?.....A przecież wielu z oglądających też wystawia tu swoje prace!!!....Kochani troszkę empatii- p.s.Przepraszam jak kogoś uraziłem,ale tak jakoś poczułem,że chcę to napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 10 Lipca 2014 Share Napisano 10 Lipca 2014 Miło zobaczyć coś innego niż niemieckie lub brytyjskie . Bardzo ładny i niewymordowany. Czekam na więcej takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRUMCAJS Napisano 10 Lipca 2014 Share Napisano 10 Lipca 2014 Widać że dużo pracy poświęciłeś przy nim i wyszło świetnie ;) dobra robota Fajnie że model nie jest zamknięty i można go oglądać oglądać i oglądać Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 Świetne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 15 Lipca 2014 Share Napisano 15 Lipca 2014 Świetny model, wielkie, wielkie brawa. Od kamo, do obtarć, robi świetne wrażenie Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianS Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 Gratuluję bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzbora Napisano 21 Lipca 2014 Autor Share Napisano 21 Lipca 2014 Dziękuję za słowa uznania i cieszę się, że się podoba. W planie mam jeszcze jednego Włocha- Fiata BR.20 ale to już chyba na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Super praca. Genialne malowanie. Świetny po prostu. Gratuluję i zazdroszczę przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 Bardzo mi się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi