Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie. Mimo, że nie udokumentowałem warsztatu to postanowiłem zamieścić efekt końcowy prac nad tym modelem. Model większości już znany w tym malowaniu wzbogacony został przeze mnie o zestawy fototrawione Eduarda.

DSC00052.JPG

DSC00002.JPG

DSC00007.JPG

DSC00057.JPG

DSC00026.JPG

DSC00027.JPG

DSC00033.JPG

DSC00029.JPG

DSC00014.JPG

DSC09997.JPG

DSC00055.JPG

DSC00042.JPG

DSC00018.JPG

DSC00041.JPG

Napisano

Jest bardzo fajnie, podoba się, szczególnie kamuflaż - misterna robota.

Potyrany nieprzesadnie, podobają mi się wycieki i otarcia - widać, że na powierzchni coś się dzieje i nie jest nudno.

Jestem bardzo mocno na tak.

Jak się Szczała składała?

Model z serii "chcę mieć", ale po doswiadczeniach z Ariete jestem uprzedzony do Italerki.

Napisano

Bardzo ładny

Na warsztacie:

Ar-2 - Amodel 1/72

Napisano

Czasami jakieś milczące te forum .....ładne modele,autorzy tych prac wkładają swoje serce i umiejętności,robią zdjęcia,liczą na to,że komentarze zachęcą ich do dalszej pracy.....i rzeczywiście ma kto oglądać........czyli zainteresowanie jest....aaale komentarze widocznie są zbędne ...DRODZY KOLEDZY CZY NAPRAWDĘ NIE INTERESUJE WAS,CO KTO SĄDZI O WASZYCH MODELACH?.....A przecież wielu z oglądających też wystawia tu swoje prace!!!....Kochani troszkę empatii-

p.s.Przepraszam jak kogoś uraziłem,ale tak jakoś poczułem,że chcę to napisać

Napisano

Miło zobaczyć coś innego niż niemieckie lub brytyjskie .

Bardzo ładny i niewymordowany. Czekam na więcej takich

Napisano

Widać że dużo pracy poświęciłeś przy nim i wyszło świetnie ;) dobra robota

Fajnie że model nie jest zamknięty i można go oglądać oglądać i oglądać

Gratki

Napisano

Świetny model, wielkie, wielkie brawa. Od kamo, do obtarć, robi świetne wrażenie

Gratulacje!

Napisano

Dziękuję za słowa uznania i cieszę się, że się podoba. W planie mam jeszcze jednego Włocha- Fiata BR.20 ale to już chyba na zimę.