Solo Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Tak teraz popatrzyłem: czy pylony Sidewinderów nie są aby troszkę nierówno przyklejone? A malowanie będzie w pytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 30 Września 2014 Autor Share Napisano 30 Września 2014 One już tak były że tak napiszę fabrycznie odlane razem z tą częścią skrzydła. I patrząc po zdjęciach z necie wydaje mi się że jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 No to ok, widać zdjęcie mnie trochę wprowadziło w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 30 Września 2014 Autor Share Napisano 30 Września 2014 Efekt wczorajszego i dzisiejszego malowania: A tu jeszcze przymiarka oszklenia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 No, zaczyna to wyglądać! Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Fajnie ci idzie ale w kilku miejcach mogles go polatac(czytaj poszpachlowac). Malowanie fajne powiedz mi tylko czy to wina sztucznego swiatla czy ten odcien czerwieni wpada w pomaranczowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 No i prawidłowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 30 Września 2014 Autor Share Napisano 30 Września 2014 . Malowanie fajne powiedz mi tylko czy to wina sztucznego swiatla czy ten odcien czerwieni wpada w pomaranczowy? to wina oświetlenia bo kolor którym to pomalowane jest to Revell Aqua 36330 a on w sumie nie jest tak czerwony jak Ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 12 Października 2014 Autor Share Napisano 12 Października 2014 Oszklenie chyba jakoś udało się z miarę dobrze zrobić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Całkiem niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 12 Października 2014 Autor Share Napisano 12 Października 2014 no oczywiście te wszystkie elementy ciągle są bez jakiegokolwiek brudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Owiewki to lepiej nie brudź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 12 Października 2014 Autor Share Napisano 12 Października 2014 Owiewkę oszczędzę na pewno,a Ty Solo co teraz sklejasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Nie sklejam gdyż czekam na model: będę starał się zrobić ładnego J35 Drakena Hasegawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 12 Października 2014 Autor Share Napisano 12 Października 2014 to super, a malowanie już jakieś wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Prawdopodobnie oliwkowo-niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 12 Października 2014 Autor Share Napisano 12 Października 2014 malowanie dla mnie super, mam nadzieję że twój będzie lepiej wyglądał niż ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Heh, chciałbym żeby wyglądał choć w połowie tak pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 13 Października 2014 Autor Share Napisano 13 Października 2014 zastanawiam się czy kupić sobie tego http://www.mojehobby.pl/products/F-117A.html tylko nie wiem jak z wykonaniem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Oszklenie chyba jakoś udało się z miarę dobrze zrobić: Owiewka od środka też była malowana na czerwono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 13 Października 2014 Autor Share Napisano 13 Października 2014 Od środka nie była malowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias13_84 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Podejrzewam że Pomidor pytał retorycznie w związku z oryginałem w stosunku do modelu, a nie czy pomalowałeś owiewkę od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 14 Października 2014 Autor Share Napisano 14 Października 2014 Przykleiłem podwozie i klapy podwozia. Zbiornik z paliwem i owiewka kabiny jeszcze nie są przyklejone: przednie koło zostało już poprawione bo na zdjęciach widać iż lekko odstaje od podłoża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Całkiem-całkiem to wygląda. Teraz kalkomanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Koniecznie pomaluj owiewkę od środka, nie sądzę aby w środku była czerwona. To nies jest specjalnie trudne a efekt dużo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi