Mikele Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 (edytowane) ZX 6 z cyrku Skalskiego. Model prosto z pudła, z edkowymi blachami i kalkomaniami. Tydzień roboty, w ramach kontynuowania modeli lekkich, łatwych i przyjemnych A teraz już na serio wracam do An-2 i Mi-2 ;) Edytowane 4 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Mi to się on proszę pana BARDZO PODOBA- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Fajny, przekonuje mnie Robię takiego samego. Jesteś pewny koloru goleni? U mnie są niebieskie. Skąd masz dekielki na kołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Lipca 2014 Autor Share Napisano 24 Lipca 2014 W instrukcji edkowej napisane było,żeby na golenie i piasty kół dać kolor alu, to pomalowałem Dekle były na blaszce, części nr PE19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 A no widzisz, ja mam weekenda, to nie mam blaszki Trudno, samemu się wykroi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Bardzo ładny Spitek. _____________________________________________________________ Na warsztacie: Ar-2 - Amodel 1/72 - 40 rusek w kolekcji - ukończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Sam bym na pewno lepiej nie zobil ale... - caly model jest 'zjechany' a oznaczenia na kadlubie lsnia nowoscia, to tak powinno byc? Moze lepiej byloby je lekko przykurzyc? - na gornej powierzchni widze jasniejsze plamy na niektorych panelach, to pewnie mialy byc takie lekkie wyplowienia, ale na zdjeciach nie wyglada to najlepiej, mnie wrecz razi :( - spod fajny, poza tymi zaciekami i czarnymi smugami w okolicach wylotow lusek Taki ladny model ale miejscami przekombinowany jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Lipca 2014 Autor Share Napisano 24 Lipca 2014 Przekombiniwany, bo parę rzeczy, choćby te wypłowienia, robiłem pierwszy raz. Poza zaciekami wszystko robione z aerografu (nie licząc washa), po prostu model ćwiczebny. Z kalkami w sumie nie pomyślałem, żeby je postarzać, ale masz rację, że odcinają się od reszty. Jeszcze parę modeli i myślę, że wyczuję granicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Spit fajny. Podoba mi się malowanie poza tymi zaciekami i myślę że okopcenia są za mocne na skrzydłach. Reszta super. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 (...) Z kalkami w sumie nie pomyślałem, żeby je postarzać, ale masz rację, że odcinają się od reszty. (...) Myślę, że nawet teraz jak je (kalkomanie) psikniesz mocno rozrzedzonym kolorem bazowym to powinno być znacznie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 Bardzo się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi