Dumo Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Witam Gan traczek nareszcie skończony. Malowany akrylami Vallejo oraz olejami Abteilung, brudzony pigmentami miga, zafixowany lakierem matowym Alclad. Do rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 24 Lipca 2014 Super mi się podoba! Jedynie czego mi brakuje to przy takiej kaście kilka figurek dodało by na prawdę sporo! Czy można prosić o fotki detali? pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Witam! Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Piękny model! Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 Osobiście mi się podoba, choć spada w środku mogłaby być jeszcze troszkę bardziej zróżnicowana. No i pytanie - jak oni do tej budy włazili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Super mi się podoba! Jedynie czego mi brakuje to przy takiej kaście kilka figurek dodało by na prawdę sporo! Czy można prosić o fotki detali? pozdrawiam Christian Ostatnio mam bardzo mało czasu, planuję w przyszłości do niego winietkę i kilka figurek ale jak na razie nie wiem kiedy to nastąpi. Co do szczegółu nie ma co pokazywać bo go nie ma Krzysiu wskakiwali po prostu bo jak inaczej Dzięki za odzew i miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 No super ale gdzie są pasy do broni Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Moje zdanie znasz- pustostan w kabinie nie do przyjęcia . Paka jakoś ujdzie. Odnoszę wrażenie, ze model zrobiony na szybko, na sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Model bardzo fajny.Winietka bardzo by jeszcze go upiększyła. Giwery na pace do poprawki. Zakurzone będą się zacinać!!! Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi