Tomek Mroczkowski Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Faktycznie są podpisy do zdjęć, umknęły mi uwadze przy takim świetnym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2015 Faktycznie są podpisy do zdjęć, umknęły mi uwadze przy takim świetnym modelu Bez przesady. Ogólnie jeśli jest jakieś zainteresowanie, to mogę skrobnąć parę słów o malowaniu podstawki czy innych kwestiach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 To nie tylko swietny model ale i super otoczka do niego, co powoduje, ze staje sie czyms wiecej niz 100g plastiku + 10g farby Jestem pod wrazeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2015 Dzięki! Tymczasem wymalowałem podstawkę w kolory bazowe... Jeśli chodzi o asfalt to powinienem pokryć go w całości gipsem, bardziej lub mniej równomiernie, ale nie zostawiać powierzchni bez niego. Tak czy siak model i tak przykryje wszystko dlatego już tego nie będę poprawiał. Zastanawiałem się jak wykonać jakieś ślady po gąsienicach na asfalcie... poszedłem w malowanie rys białą farbką. Wam pozostawiam efekt do oceny. ;) Trochę się pobawiłem z blokiem betonowym, wstępne zabrudzenia wykonałem areografem, a resztę tymi dwoma specyfikami. Na koniec potraktowałem całość pigmentami i dosypałem trochę śmieci. Coś może jeszcze sypnę tu i tam. Pozostała tak czy siak kosmetyczna robota i wymalowanie boków podstawki. Na koniec trzy zdjęcia z modelem. Jeśli macie jakieś sugestie, rady, porady, cokolwiek, to piszcie póki jeszcze coś mogę zrobić. ;) Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Model ekstraligowy!!! Dodaj jeszcze trochę śmieci na drogę, bo trochę sterylnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Zdjęcia takie jasne czy asfalt? Jeśli asfalt to bym przyciemnił trochę. Bo ogólnie to "Lux veritas" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2015 Dzięki! Z asfaltem chyba jeszcze nieco powalczę i lekko przyciemnię. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 Robi teciak wrażenie. Tylko te Banderowskie barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 3 Lutego 2015 Autor Share Napisano 3 Lutego 2015 Cieszę się, że się podoba, ale... przez 7 stron warsztatu obyło się bez tego. Musiałeś na sam koniec, tak? Pomijam już fakt, że to są banderowskie barwy: Przy okazji - budowa skończona, zapraszam do galerii: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=47579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 To tylko taka mała zaczepka. Super robota i jeszcze raz gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 3 Lutego 2015 Autor Share Napisano 3 Lutego 2015 Ale mnie nie masz naprawdę o co zaczepiać. Jestem ostatnią osobą, której można by zarzucić proukraińskość. I broń boże to nie jest równoznaczne z tym, że popieram tą drugą stronę. Tym bardziej nie. Tak czy siak w przyszłości wezmę też na warsztat jakiś czołg separatystów. To tylko modelarstwo. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerojp4 Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 An awesome build ! Great result ! Regards, Richard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Świetny model i podstawka. Zazdraszczam bardzo mocno. Z czego i jak wykonałeś trawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 28 Września 2016 Autor Share Napisano 28 Września 2016 Dzięki chłopaki, ale to już dawno temu i nie prawda. Trawka to jakiś produkt elektrostatyczny długości 5mm nieznanej prowiniencji - nie zachowała mi się etykietka na worku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 25 Maja 2017 Share Napisano 25 Maja 2017 Odgrzeje kotleta, jaką lufę do niego użyłeś? Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Maja 2017 Autor Share Napisano 25 Maja 2017 Magic Models bez osłony termicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 25 Maja 2017 Share Napisano 25 Maja 2017 Kupiłeś na Luckymodel.com? Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Maja 2017 Autor Share Napisano 25 Maja 2017 U nas, w Sahara-hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Model wyszedł doskonale :-) To tylko modelarstwo. Jeszcze wielu nie rozumie pojęcia Modelarstwo, niestety :-) Gdyby patrzeć na nasze hobby z perspektywy Dominiona to nikt by niczego nie zbudował bo ..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi