makinen Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Gerd- dzięki... Napis PREDATOR bardzo mi sie podoba, ale...z ręki malować sie nie podejmuję. W oryginale widać, ze to szablon. Jak takowy zrobić w 1:35? Siatki przeciw RPG robić nie będę. Najfajniejszy jest ten zderzak na końcu i tu temat do przemyślenia. Nie wiem, jak wygąda od strony montażu. Nie widziałem wczesniej tego zdjecia- masz moze więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Kawal swietnej roboty. Model robi ogromne wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Blisko końca- do wykończenia: wycieraczki. ponowne pomalowanie naten (straszne prześwity po wczorajszym wieczornym malowaniu), lusterka, reflektory, oszklenie reflektorów na dachu. kilka kabelków. lina mocująca tablicę ostrzegawczą, oraz wszechobecny kurz. Całośc do lekkiego przetarcia suchym pędzlem. Zmieniłem jedną natenę DUKE na "przegubową" i dodałem "cechy indywidualne" Czekam na ewentualne sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Jak dla mnie wszystko ok, dajesz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Napis PREDATOR bardzo mi się podoba, ale...z ręki malować się nie podejmuję. W oryginale widać, ze to szablon. Jak takowy zrobić w 1:35? No ja też bym się nie podjął. Jak to jak? Normalnie - kalka. Jak sam nie wydrukujesz to koledzy tu robią piękne, no ale sprawa wydaje się nie aktualna bo rozwiązanie już znalazłeś. Cieszę się, że wirus się rozwinął. Najfajniejszy jest ten zderzak na końcu i tu temat do przemyślenia. Nie wiem, jak wygląda od strony montażu. Nie widziałem wcześniej tego zdjecia- masz moze więcej? Nie widziałeś zdjęcia bo go nikomu nie pokazywałem. Jeśli chodzi o zderzak to chyba przy ewentualnej kolejnej odsłonie, ale co tu myśleć? Zrób go i przymocuj tak jak byś to miał zrobić przy prawdziwym pojeździe. Zapewniam Cię, że użytkownikom NASA tego nie montowała... Swoją drogą fajny wózek wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Fajne Ci wyszło to autko. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Nie widziałeś zdjęcia bo go nikomu nie pokazywałem. Jeśli chodzi o zderzak to chyba przy ewentualnej kolejnej odsłonie, ale co tu myśleć? Zrób go i przymocuj tak jak byś to miał zrobić przy prawdziwym pojeździe. Zapewniam Cię, że użytkownikom NASA tego nie montowała... Swoją drogą fajny wózek wyszedł. Teraz już chyba za późno...z przodu jest Rhino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Bardzo dobry model To jest nasz, z PKW, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 zapraszam do galerii viewtopic.php?f=68&t=45190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 To jest nasz, z PKW, prawda? Nie, to amerykańskie PRT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi