Jump to content

"Magda-Pudel" Pantera ausf G Dragon 1/72 z winetką

Recommended Posts

Posted

Witam.

Niestety nie zdążyłem z zaprezentowaniem Pantery w galerii na 1 sierpnia, byłem niestety na wakacjach, bez dostępu do internetu. Także dopiero teraz. Model ukończyłem w marcu, praktycznie tuż przed Festiwalem w Bytomiu i tam miała swoją premierę.

A teraz zdjęcia.

743ZqGt.jpg?1

22kKI1s.jpg?1

5Q98NZI.jpg?1

7Xa5fP4.jpg?1

bdwUvpL.jpg?1

AUfSl5y.jpg?1

rHP04AY.jpg?1

ZohaZfj.jpg?1

ZiG68lz.jpg?1

LiAFW47.jpg?1

DrvnWMh.jpg?1

8sflkqz.jpg?1

livz3xj.jpg?1

PXqeSXX.jpg?1

3BoOnmk.jpg?1

bfGkwMr.jpg?1

Posted

pięknie....a byłby być może i faworyt konkursu....właśnie gdzieś mi uciekł jeden model ,który miał brać udział w konkursie....i oto znalazł się.

Posted

No cóż czasem tak bywa. 08 sierpnia byłem jeszcze z rodziną w Czarnogórze. A i tak powiem że najlepszym dla mnie wyróżnieniem jest fakt że moje wypociny modelarskie komuś się podobają

Posted

Super praca Artku

Widziałem na żywo i jest jeszcze lepiej.

Też żałuję że nie zdążyłeś na konkurs ale zapomniałeś się pochwalić, że "Magda" już wyróżnienie zdobyła

Pozdrawiam

Marcin

Posted

Ładny szkrab, zakurzyłbym jednak mocniej i model, i fragmenty ulicy i chodnika dioramy

Posted

bardzo ładna praca, cieszy oko, natomiast sądzę, że malarsko mogłeś podziałać z większym rozmachem. gratulacje.

• 1 month later...