gumowy01 Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Witam. Niestety nie zdążyłem z zaprezentowaniem Pantery w galerii na 1 sierpnia, byłem niestety na wakacjach, bez dostępu do internetu. Także dopiero teraz. Model ukończyłem w marcu, praktycznie tuż przed Festiwalem w Bytomiu i tam miała swoją premierę. A teraz zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 pięknie....a byłby być może i faworyt konkursu....właśnie gdzieś mi uciekł jeden model ,który miał brać udział w konkursie....i oto znalazł się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Piękna praca, z rozmachem . Szkoda, że nie zdążyłeś wystawić do 8 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2014 No cóż czasem tak bywa. 08 sierpnia byłem jeszcze z rodziną w Czarnogórze. A i tak powiem że najlepszym dla mnie wyróżnieniem jest fakt że moje wypociny modelarskie komuś się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Super praca Artku Widziałem na żywo i jest jeszcze lepiej. Też żałuję że nie zdążyłeś na konkurs ale zapomniałeś się pochwalić, że "Magda" już wyróżnienie zdobyła Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Ładny szkrab, zakurzyłbym jednak mocniej i model, i fragmenty ulicy i chodnika dioramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Bardzo fajna scenka wyszła. Zgadzam się z przedmówcą dodał bym więcej kurzu na model i całą podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 bardzo ładna praca, cieszy oko, natomiast sądzę, że malarsko mogłeś podziałać z większym rozmachem. gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Ładna praca, szkoda że się nie wyrobiłeś z galerią na czas. Nie mogłeś kogoś poprosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoaGall24 Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Piękna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi