makinen Napisano 19 Sierpnia 2014 Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Pierwotnie model miał warsztat w dziale pojazdów cywilnych viewtopic.php?f=88&t=44554 po pomyśle na podstawkę w oparciu o jedno ze zdjęć temat wylądował tu ( i dalej się toczy) viewtopic.php?f=90&t=44835 Galeria jako że pojazd w użyciu wojskowym bedzie w tym dziale. Ze zdjęć z powyzszych linków wiadomo, co chciałem zbudować i jaki efekt uzyskać. Rezultat następujący: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Sierpnia 2014 Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Bardzo ciekawa koncepcja. Prawie że super poza jednym ale. Zacieki zaczynają się ostro i to trochę widać. Bezpośrednio nad nimi są juz kropki. Jest to jak dla mnie trochę za gwałtowne przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Ładny model! Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Bardzo fajny! Czekam na podstawkę teraz ;-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Zmiany w kodzie źródłowym działają... Chciałem pooglądać zdjęcia TAKOMY i Voilea... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Października 2017 Autor Share Napisano 17 Października 2017 Czyli co trzeba w kodzie pogrzebać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Czyli co trzeba w kodzie pogrzebać? Po .jpg od razu wpisujesz ~original np. .jpg~original Włącz "cytuj" mój post, to zobaczysz... Można w ten sposób odratować forum humvee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Października 2017 Autor Share Napisano 17 Października 2017 No działa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 niezły trick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi