makinen Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 Pierwotnie model miał warsztat w dziale pojazdów cywilnych viewtopic.php?f=88&t=44554 po pomyśle na podstawkę w oparciu o jedno ze zdjęć temat wylądował tu ( i dalej się toczy) viewtopic.php?f=90&t=44835 Galeria jako że pojazd w użyciu wojskowym bedzie w tym dziale. Ze zdjęć z powyzszych linków wiadomo, co chciałem zbudować i jaki efekt uzyskać. Rezultat następujący: Cytuj
bazylms Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 Bardzo ciekawa koncepcja. Prawie że super poza jednym ale. Zacieki zaczynają się ostro i to trochę widać. Bezpośrednio nad nimi są juz kropki. Jest to jak dla mnie trochę za gwałtowne przejście. Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 24 Sierpnia 2014 Super Moderator Napisano 24 Sierpnia 2014 Bardzo fajny! Czekam na podstawkę teraz ;-) pozdrawiam Christian Cytuj
mandrivecs Napisano 17 Października 2017 Napisano 17 Października 2017 Zmiany w kodzie źródłowym działają... Chciałem pooglądać zdjęcia TAKOMY i Voilea... Cytuj
makinen Napisano 17 Października 2017 Autor Napisano 17 Października 2017 Czyli co trzeba w kodzie pogrzebać? Cytuj
mandrivecs Napisano 17 Października 2017 Napisano 17 Października 2017 Czyli co trzeba w kodzie pogrzebać? Po .jpg od razu wpisujesz ~original np. .jpg~original Włącz "cytuj" mój post, to zobaczysz... Można w ten sposób odratować forum humvee... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi