ams Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Witam. Przedstawiam Waffentragerka... (nareszcie coś innego niż Tygrys) Model dostałem dzięki uprzejmości właściciela firmy Tank models). Dzięki Adam... doczekałeś się :c) O modelu: żywica+metalowa lufa (z zestawu) i pare drobiazgów dorobionych własnemi łapkami. Malowany Tamiya+Mig(pigmenty) Model składał się przyzwoicie, choć przy gąskach wymagał sporo zimnej krwi i cierpliwości. Jak wyszło... proszę oceńcie sami. Zapraszam o oglądania. Pozdrawiam. ... i na podstaweczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 fajny szkrab! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 To nie taki "szkrab", chyba, że chodzi o skalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 określiłem skalę wielkość jakiejś małej 35tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutek Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Ciekawa podstawka z ciekawym pojazdem! Suwnica to Twój produkt, czy można ją gdzieś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Fajny model i podstawka i co najdziwniejsze nie Tygrys Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 7 Lutego 2017 Autor Share Napisano 7 Lutego 2017 Wybaczcie odświeżenie wątku, ale mając nowy namiocik bezcieniowy zrobiłem kilka fotek modelu. Teraz model widać lepiej i kolorki są wierniej oddane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Ja wybaczam bo teraz naprawdę dużo lepiej wszystko wygląda. Bardzo fajna scenka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reez Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 W tej chwili to jak zupełnie inny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Interesujący Pierwsze zdjęcia to myślałem ,że to twój 1 model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Mam nadzieję, że Twój happening pokaże wszystkim czym dla modelu są dobre zdjęcia i nie usłyszymy już tutaj znamiennego "to nie jest forum fotograficzne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 8 Lutego 2017 Share Napisano 8 Lutego 2017 Klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Zdjęcia znacznie lepsze... a model nadal super! Duży plus za własne wykonanie dźwigu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Świetny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Bardzo bardzo ładny, jak robiłeś brudzenie? Pigmenty na sucho, czy jakiś washa jasny? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 17 Lutego 2017 Autor Share Napisano 17 Lutego 2017 Wash klasyczny, ciemny, a brudzenie produkty AK interactive (emalie) i na to pigmenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi