Andrzej_LK Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Pojedzie? Nie pojedzie... Budzić Józka? Budzić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 ŚLICZNOŚCI "Śpioch" czadowy, że tak się wyrażę Pozdrawiam. Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 super model z kilkoma przeróbkami jak choćby reflektory. Do tego delikatnie przykurzony. podstawka ożywiła scenkę.Super. gratuluję. PS Józek powinien odpowiedzieć przed dowódcą bo nieodpowiedzialnie nie pozbył się dowodów swojej niedyspozycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Konsekwentnie polskie. Brawo Andrzeju, kolejny udany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 wyszło Andrzeju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Ciekawa praca. Model elegancko pomalowany, a figurki dodają życia całej scence. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Ładnie i ze smakiem No, może przy takich zbliżeniach trochę rzuca się w oczy szew łączenia na szyi pana w berecie, ale poza tym lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 To żyłka mu wyszła bo Józek niedysponowany a fura nie działa :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 To żyłka mu wyszła bo Józek niedysponowany a fura nie działa :-DA wiesz, że o tym samym pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Zawsze jestem pełen podziwu dla dobrze zrobionych modeli w 1:72. Ta skala to nie dla mnie niestety. A ten jest naprawdę DOBRY Do tego figurki i podstawka Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Bardzo fajnie skomponowana scena. Podoba mi się bardzo zwłaszcza malowanie i brudzenie Fiata. Patrząc po butelkach na pace to Józka nie dobudzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Wykonani i pomysł na scenkę bombowy. Tylko pogratulować. Chyba kolejny Fiat na fotkę Admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 (edytowane) Kolejny z Twoich świetnych modeli Gratuluje wysokiej klasy. Kalki Modelmaker? Jak sie kładły? Edytowane 18 Października 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 To wygląda jak 1:35 a nie 1:72! Piękny model! BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Swój zachwyt wyraziłem już wcześniej ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby zrobić to jeszcze raz-wszystko jest piękne jako całość jak i każde z osobna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROMAN Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 " - Pyrkosz, pyrkosz i nie jedziesz" Świetna praca w małej skali, tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Ładne autko - takie właśnie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 " - Pyrkosz, pyrkosz i nie jedziesz" Świetna praca w małej skali, tylko pogratulować. jeśli kolega sugeruje ciężarówke z czterech pancernych ( bo to z tego cytat) to niestety dotyczył Lublina 51 i do tego występującego w tym filmie niezgodnie z prawdą historyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROMAN Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Chyba koledze brak dystansu do modelarstwa. Myślisz, że człowiek urodzony wiele lat przed nakręceniem tego serialu i oglądającego ten serial przez szmat czasu a na dodatek parającemu się modelarstwem właśnie w tym stylu jak ta praca taki szczegół by zaowocował ignoranctwem. Cytat jest sytuacyjny co do sceny a nie merytoryczny co do zawartości dioramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 oj tam dystans mam... po prostu nie wszyscy mogli kojarzyć skąd taki cytat to się wysunąłem przed szereg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROMAN Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Skoro jeśli i o ile tak, to bardzo przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Października 2014 Autor Share Napisano 18 Października 2014 Miło mi, że model się podoba. Tak, kalki to Model Maker, kładły się przyzwoicie i trafiłem na całkiem nieźle wydrukowany arkusik. Niestety zestaw zawiera koszmarny błąd merytoryczny, na który wcześniej zwrócił uwagę kolega mysiek13 - jest to malowanie ciężarówki Ursus późnej serii produkcyjnej, był to samochód gospodarczy 7 PUŁ, znany z fotografii z 1932 roku. Niestety, do tego zdjęcia dotarłem za późno... i żyłka mi skoczyła jak Józkowi na pace. Niestety nie wystawia to firmie dobrego świadectwa bo w zestawie kalkomanii malowanie opisane jest jako Fiat 621. Pozostaje przynajmniej mieć nadzieję, że udało się uchwycić trochę klimatu epoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 Całość powala. Pisałem już przy podobnym modelu "widać, że da się z tych modeli COŚ wyciągnąć" Powiedz mi czym robiłeś napis na pace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 22 Października 2014 Autor Share Napisano 22 Października 2014 Dziękuję za opinię, odpowiedź na twoje pytanie umieściłem w poprzednim poście :-) - zestaw kalkomanii Model Maker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 kalki to Model Maker, kładły się przyzwoicie i trafiłem na całkiem nieźle wydrukowany arkusikGratulacje Niestety zestaw zawiera koszmarny błąd merytorycznyAndrzeju, na pocieszenie (choć zapewne marne) napiszę, że wszelakich kwiatków-baboli w różnych zestawach tego producenta jest tyle, że można by z nich porządny wieniec ułożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi