marek d Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Pomijając wady zestawu wykonanie mi się podoba. Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Podoba mi się . Ciekawe malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Oooo...podoba się ....i to jeszcze po takiej przerwie-naprawdę jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Października 2014 Super Moderator Share Napisano 28 Października 2014 Bardzo fajny!!! Super odpryski zrobiłeś! Nie widzę tylko suchego pędzla w kabinie - ale może to fotki. Czekam na kolejny model - a może jakiś warsztat byś założył na modelworku? pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Hehehe, obok we wątku o Tomkacie performans i uczone dyskusje o modelarstwie, a tutaj całkiem fajny modelik i prawie niezauważony. Trochę przybrudzony, przytyrany i ogólnie zużyty. Jest bardzo fajnie moim zdaniem. No i bardzo dobre zdjęcia. Jedyne co możesz poprawić to wywalić matę jako tło. Od razu widać, ze mniej dyskutowania o a więcej samego modelowania daje dużo lepsze efekty. Co następne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Kilka "ale" może i by się znalazło, ale ;) jak na pierwszy model po 20 letniej przerwie to jest cacy. Podoba się. Może bym się czepił samego metalizera pod odpryskami (wydaje mje sie, że widać ziarno), ale to czepianie się pro forma. Generalnie model sprawia pozytywne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Tip jest prosty. Przesiądź się na Alclady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Atlis, witam w klubie kambekowców po 20 latach. Zaliczam właśnie dokładnie ten sam zwrot w życiu. twoja Cobra wygląda świetnie. Bardzo dobrze poradziłeś sobie z brudzeniami itp. Łatwo przesadzić przy pierwszych modelach bo się człowiek zachłyśnie tymi wszystkimi nowymi technikami itp. i chce wszystko wypróbować na jednym modelu. Modelik naprawdę klasa. Jakbym miał coś konstruktywnie dowalić to jak dla mnie skrzydła są nieporównywalnie bardziej zajechane niż część ogonowa. Tak się trochę mocno od siebie różnią stopniem zużycia. Bardzo lubię ten samolot i mam go w dalszych planach. Też gustuję w 1/48 szczególnie że na 72 to moje oczy nie wydalają. Nie wiem czy ma jakieś błędy merytoryczne bo jeszcze w dokumentacji nie grzebałem i się nie wypowiem. Dawaj następne. Teraz się nie zatrzymuj tylko poprzeczka do góry i jedziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Bardzo udany moim zdaniem. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Masz powody do zadowolenia Na prawym skrzydle okopcenia są moim zdaniem nieco zbyt intensywne, ale nie psuje to jak najbardziej pozytywnego obrazu całości Twojego modelu. Zdradzisz technikę jakiej użyłeś do "odrapania" zbiornika paliwa? Wygląda bardzo realistycznie , kojarzy mi się trochę z odpryskami na japońskich samolotach z okresu II WŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 No już nie bądź taki skromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi