Stojkovic Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Zgodnie ze słowem honoru które dałem koledze Hafesowi odkupując od niego ten model do dokończenia, że zamieszczę warsztat i galerię, oto i ona. Przyznam, że całkiem nieźle się z tym modelem bawiłem. Obiecuję, że model dostanie podstawkę w swoim czasie co zaprezentuję na forum, ale jak będę przekonany, że poziomem nie będzie odstawała od modelu. Póki co słabo wykonana podstawka mogłaby zaburzyć odbiór, a tego nie chce. Oceniać i komentować, co by nauka dała owoce w przyszłości w postaci jeszcze lepszych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 No Panie dzijku poezja , zawsze uważałem że rydwan to najbardziej elegancki czołg wszechczasów . A w Twoim wykonaniu to już poezja ładnie ładnie gratuluję . Z jednym tylko dowaliłeś do pieca .......Pepsi i Cola na jednej półce ?????? toż to nie uchodzi pobiją się !!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Listopada 2014 Autor Share Napisano 24 Listopada 2014 Można na środku pustyni zrobić wyzwanie smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 ...a gdzie anteny...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Wyprostuj kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Totalny opad szczęki... Szacun! A gdzie anteny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Malowanie bardzo elegancko wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 Ładny a nawet bardzo ładny. W zasadzie nie ma o czym pisać , tylko czekać na inne prace . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 25 Listopada 2014 Autor Share Napisano 25 Listopada 2014 Dzięki za miłe słowa. Trzeba dorobić anteny i wyprostować "kulki" - mam nadzieję że chodziło o łańcuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 Tak, lancuchy z kulkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 Jak się mogą pobić jak oba koncerny należą do tych samych właścicieli. Ze jak??? Masz złe info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 Taaa ;) Pepsi należy do Pepsico, której właścicielem jest Altria Coca Cola należy do CocaCola Company, której właścicielem jest Altria Artur- pracowałem przez 7 lat w Philip Morris ( grupa Altria) i pierwsze słyszę, żeby jeden z koncernów, a już dwa tym bardziej należały do Altria Group... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 Ze co? Skąd to info? Tak się właśnie tworzą Urban Legends. Ktos coś chlapnie i leci dalej hehehe Holding tytoniowy właścicielem Pepsi i Coli Moze robią jeszcze Tabeks i Niquitin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 Ze co? Skąd to info? Tak się właśnie tworzą Urban Legends. Ktos coś chlapnie i leci dalej hehehe Holding tytoniowy właścicielem Pepsi i Coli Moze robią jeszcze Tabeks i Niquitin? Dla wyjaśnienia- w Polsce funkcjonuje Philip Morris i Kraft Foods jako dwie osobne firmy. Na świecie obie należą do Altria Group. Lordrene- nie wiem czego dotyczył Twoj szyderczy komentarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 Kraft foods tylko przez krotki okres czasu byl w portfelu Altrii. To moja praca wiec tutaj nie poszalejecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 Ja pracowałem w latach 1999-2007 i wtedy należał.... EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Listopada 2014 Autor Share Napisano 26 Listopada 2014 Miałem jeszcze karton z Pilzner Urquela... Gdybym wiedział, że to będzie aż taka kontrowersja to pewnie wybrałbym na pakę browary,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Panowie a może zajmiecie się oceną modelu, a nie dywagacjami czy się pudełko Coca - Coli pobije z Pepsi i kto do kogo należał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Dobry, nawet bardzo dobry. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 29 Listopada 2014 Autor Share Napisano 29 Listopada 2014 Jeśli o mnie chodzi, to zawsze dąże do tego by model był "jakiś". Dlatego jak komuś w oczy zapadnie karton taki czy siaki i to skomentuje, to znaczy, że uznał to za interesujące w obrazie który zobaczył. Tak czy siak dzięki za każdą opinię, komentarz i uwagę. Podpowiedzcie z czego można te anteny najlepiej wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Z rozciągniętej nad świeczką ramki wtryskowej będzie najprościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Ja używam pędzla do malowania z syntetycznym włosiem - wygina się i nie łamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Cudowny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2014 Do obejrzenia na żywo najprawdopodobniej 31 stycznia 2015 roku w Stalowej Woli. Podrawiam i dzięki za ciepłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Do obejrzenia na żywo najprawdopodobniej 31 stycznia 2015 roku w Stalowej Woli. Podrawiam i dzięki za ciepłe słowa! No to ja ze swoją 2S19 MSTA w Stalowej nie mam co się pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi