Flachenty Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2014 Tak, liny to Eureka. Dziś mała przymiarka Friuli I początek kąpieli zużywającej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Grudnia 2014 Share Napisano 27 Grudnia 2014 W czym moczysz? Ja kiedyś próbowałem mikstury octowo-domestosowej, ale mi już przeszło. Nie dość ze śmierdzi okrutnie (chlorowodór bodajże), to efekty czasem mizerne a do tego luz na ogniwkach się pojawiał. I musiałem w jednym modelu po jednym ogniwie wywalić bo takie się zwisy porobiły. Teraz nawet friulki maluję Tamiya XF-84 Dark Iron. Efekt bardzo atrakcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2014 To dokładnie taka mikstura (sezonowana ), u siebie takich efektów nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Też stosuje tę metodę (calorocznie☺) jedynie innego drutu używam przez co nie potrzebuje kropelki stosować jak to w instrukcji napisane. Model zapowiada się znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Dżdżownicowe spa, zacnie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 Powoli do przodu. Najpierw trzeba było dokończyć pokrywy, a potem psiknąć farbkami i poprzecierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Ciekawe czy uda Ci się kolory dopasować. Ładnie ją podrasowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Ale szybciej na pewno się nie da ??? piękna będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2014 Zaczynamy "zużywać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymczaS Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Wow,świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Żywice, friule , blaszki, dodatki, a reflektor podczerwieni na włazie d-cy dalej stanowi jedną całość z uchwytem. Zwłaszcza że zamieszczasz zdjęcie owego reflektora.Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2014 Będzie zrobiony ale dopiero przed ostatecznym syfieniem. Projekt zaczął się jako relaksacyjny a wyszedł "jak zwykle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 Flachenty relaksacyjne to można modele Panzerzłomków IV dłubać A tu porządnie ma być! Bardzo fajne przetarcia, dodają charakteru. Jedyne co mi ciągle przyciąga wzrok to płaszcz działa, będzie coś z nim robione jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 Zgadzam się z Tomkiem .We współczesnych porządnie ma być tak jak na fotkach a nawet lepiej Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 Przetarcia robiles na lakier do włosów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 Andrzeju, bardzo lubię oglądać Twoje prace. Podobnie jest i w tym przypadku. Zastanawia mnie jednak, czy prawidłowo dobrałeś kolor do pomalowania tego modelu? Na zdjęciach modelu zdecydowanie jest inny niż na zdjęciach oryginału.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2014 Na etapie brudzenia coś jeszcze z tym pokombinuję. Jeśli chodzi o przetarcia to są to po prostu przetarcia. Kolor jest standardowy ruski bo w takim kolorze pierwsze 20 sztuk z serii przed seryjnej zostało dostarczonych do Polski, a to jest ostatni z tych dwudziestu jaki istnieje. Sztuki na zdjęciach są już malowane polskim kolorem, ale przy pracach remontowych dodrapaliśmy się do oryginału numeru bocznego i koloru jak również wszystkie wewnętrzne powierzchnie są w oryginalnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 I wszystko jasne! Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2015 Dziś troszkę dłubania przy podwoziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2015 Na dziś ekrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2015 I wstępnie pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Do czego te ekrany były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Przeciw pociskom kumulacyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2015 Słowo się rzekło i uchwyt lampy został zmieniony. A już zupełnym przypadkiem w starych blachach Edka do T-55 znalazłem numer 13 na lampę na wieży Zestawowe beczki mi nie pasowały więc dopasowuję te z zestawy CMK do Kladivo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2015 Dziś ciąga dalszy walki z beczkami i układem paliwowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi