matejson Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Czołem wszystkim Poniżej galeria mojego modelu ze stajni Trumpeter'a. Model zwaloryzowałem trochę własnymi dodatkami (Warsztat). Malowanie to tzw. "Unknown unit.' Skala 1/72. Mam nadzieję, że Wam się spodoba: Poniżej kilka zdjęć: Wkrótce zdjęcia z modelem na dioramie. Resztę ujęć na moim modelarskim blogu Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Bardzo fajny w małej skali. Nie wiem tylko czy lufa jest nawiercona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Jak spojrzałem na obrazki bez czytania posta, to myślałem, że to 1/35, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Jak spojrzałem na obrazki bez czytania posta, to myślałem, że to 1/35, Ja też. To chyba najlepszy dowód, że model się udał bardzo. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Dobra robota. Czekam na finał podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Fajny i bardzo ładnie pomalowany. Takie pytanie mi się nasunęło , kiedy się zdołał tak poobijać i zardzewieć przez 2 tygodnie kampanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Jak spojrzałem na obrazki bez czytania posta, to myślałem, że to 1/35, bardzo mi się podoba Miałem dokładnie to samo. Gratuluję udanego modelu. Zwłaszcza w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2014 Fajny i bardzo ładnie pomalowany. Takie pytanie mi się nasunęło , kiedy się zdołał tak poobijać i zardzewieć przez 2 tygodnie kampanii. Marcin, no przecież u mnie na biurku na warsztacie Koledzy, dziękuje za komentarze Pozdrawiam, M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 To jeszcze ode mnie: zacieki bardzo smaczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2014 Dzięki koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Genialne to to - już Ci pisałem na FB. Zresztą jaki koń jest każdy widzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 Świetnie zrobiony - zwłaszcza malowanie - Gratulacje Czekamy na prezentacje podstawki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 Brawo Mateuszu. Tak jak wcześniej pisałem model miodzio, dawaj foty z podstawką bo widziałem że gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi