kornik_69 Napisano 22 Czerwca 2015 Share Napisano 22 Czerwca 2015 Witam. Czekam. Obserwuję. Kibicuję. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 29 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2015 Mam deja vu: już to kiedyś widziałem .. jeżeli stwierdzicie jakieś nieścisłości to macie rację, ale tak już zostanie. Maski na burty zużyte, a ja pragnę go tylko skończyć. Fajnie Kornik że jesteś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 Też mam deja vu I się na to cieszę Bardzo mi się podoba Twoja praca z tym modelem. I nie tylko z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeliusManu Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 ... Maski na burty zużyte, a ja pragnę go tylko skończyć. Podesłać nowe ? A tak na poważniej to warto było. Dużo lepiej to wyszło niż w wersji pierwotnej. Oczekujemy wszyscy, z niecierpliwością, na dalszy progress. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 29 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2015 Nie, nie... dziękuję, żadnych nowych masek. Mimo rysunków i wymiarowania które mi zrobiłeś daleko mej pracy do ideału. Fajnie że choć trochę się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 super, cieszę się że zdecydowałeś się jednak na Z-tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Coś widzę, że straciłeś nieco serca i entuzjazmu, a tu powstaje całkiem fajna maszyna. Nie jesteś autobus przegubowiec, nie łam się ! Działamy! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 3 Lipca 2015 Autor Share Napisano 3 Lipca 2015 Nie ma mowy o łamaniu się. Też mam deja vu I się na to cieszę : Proszę, deja vu się pogłębia. Dwie fotki wcale nie ułatwiły pracy. Jedna przedstawia samolot skośnie, a druga wygląda na zniekształconą. Mimo pomocy kolegi MeliusManu / jeszcze raz dziękuję/ tu chyba słabo sobie poradziłem. Cóż nie jestem doskonały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeliusManu Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 (edytowane) Nie ma za co dziękować. Zrobiłem to z przyjemnością. Czy Ci się udało ? Nie bądź taki skromy. Moim zdaniem świetnie i jestem przekonany, że mało komu by się chciało bawić w takie "aptekarstwo". Ponadto edycja perspektywy oryginalnych zdjęć też jest obarczona błędami bo być musi. Tego się idealnie zrobić nie da (przynajmniej ja nie umiem). No może tylko troszkę można by mieć uwag do lewej strony pionowego statecznika , ale to już aptekarstwo do n-tej potęgi Sam zresztą sobie oceń jak Ci to wyszło. Edytowane 4 Lipca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 4 Lipca 2015 Share Napisano 4 Lipca 2015 Ma cochones Mareczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 5 Lipca 2015 Autor Share Napisano 5 Lipca 2015 Deja vu pogłębia się jeszcze bardziej. Początki malowanek na skrzydłach od góry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 5 Lipca 2015 Share Napisano 5 Lipca 2015 cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Cacuszko, cacuszkiem, ale co z plamą przy łączeniu skrzydło-kadłub w okolicy klap? Będziesz ją Marku jeszcze dorabiał ? Nie chcę być tym złym, ale swędziało mnie i musiałem ten temat podrapać Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubix Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Świetny temat :-) Obserwuje i staram się nauczyć z tego jak najwięcej :-) Dziękuje w swoim imieniu za warsztacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Nie chcę być tym złym Nie obawiaj się, to wcale nie jest takie łatwe. ;) Plama czekała na malowanie płata. Zresztą widać na zdjęciu, że już jest. Prawa strona Mistrz. Lewa mistrz. Albo odwrotnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 6 Lipca 2015 Autor Share Napisano 6 Lipca 2015 , ale co z plamą przy łączeniu skrzydło-kadłub w okolicy klap?Pozdrawiam Kornik Spokojnie, plamy są tylko nie załapały się na sesję foto. Przez moje gapiostwo; nie naładowałem baterii. Fotek robionych komórką nie będę wstawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Lipca 2015 Share Napisano 7 Lipca 2015 Nie żebym podejrzewał Cię o jakieś zaniedbanie. Nie przeszłoby mi to nawet przez myśl. Ja tylko niosę pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 7 Lipca 2015 Share Napisano 7 Lipca 2015 (edytowane) Bardzo się podoba Czekam co dalej... Mustang to jednak fajna maszyna. PS. Z tej perspektywy wygląda jakby się Zetki na kadłubie potwornie srebrzyły... Edytowane 7 Lipca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeliusManu Napisano 7 Lipca 2015 Share Napisano 7 Lipca 2015 Ja pozwolę sobie wyprzedzić trochę pewne tematy by nie było za późno znowu Masz waść jakieś "stencile" do tego mustanga ? Będą użyte ?? Tak na logikę, to na srebrnych powierzchniach by się przydały. Pod OD mogą być zamalowane więc ich "teoretycznie" nie widać choć.... No a jak nie masz to możemy zrobić szybciorem bez kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 7 Lipca 2015 Autor Share Napisano 7 Lipca 2015 Ja pozwolę sobie wyprzedzić trochę pewne tematy by nie było za późno znowu Masz waść jakieś "stencile" do tego mustanga ? Będą użyte ?? Tak na logikę, to na srebrnych powierzchniach by się przydały. Pod OD mogą być zamalowane więc ich "teoretycznie" nie widać choć.... No a jak nie masz to możemy zrobić szybciorem bez kłopotu. Dziękuję, mam co potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 26 Lipca 2015 Autor Share Napisano 26 Lipca 2015 Po małej przerwie kontynuacja, elementy których nie lubię robić: ... pacjent w trakcie nakładania kilku kalkomanii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Pacjent OK, felgi fabryczne. I tak zazdroszczę samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 pozazdrościć precyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Ładne, delikatnie obicia na śmigle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Dziękuję kolegom. Do kadłuba na stałe dołączyły rury wydechowe i śmigło: ... i wyloty półcalówek, trochę widać ...myślę że następne spotkanie w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi