chudyhunter Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2015 Na święta dostałem komplet małych wierteł i chyba będzie okazja z nich skorzystać tylko pamiętaj - najlepsze wiercenie ręcami własnymi Może i z elektryką szybciej ale przy takiej robocie to jak temperowanie ołówka ciupaszką Czyli mówisz, że ten sprzęt się nie nada :P A tak na serio mam dremela, ale jakoś nie jestem zwolennikiem takiego wiercenia, przy tak precyzyjnej robocie. Ma ktoś może jakieś fotki VIIC41 ? W necie jakoś strasznie mało tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Stycznia 2015 Share Napisano 13 Stycznia 2015 Dremel jest fajny ale tylko w wersji z regulacją obrotów. Ja używam zwykłego uchwytu na wiertła kupionego wieki temu w Martoli za 5 zeta. Ma ktoś może jakieś fotki VIIC41 ? W necie jakoś strasznie mało tego Może uda mi się pomóc bo sporo mam w tej tematyce makulatury (nie licząc GB w wersji cyfrowej) - napisz tylko co cię konkretnie interesuje na PW. A jak ja nie znajdę u siebie to BALROG na bank będzie to miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2015 Postępów ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 15 Lutego 2015 Autor Share Napisano 15 Lutego 2015 Okręt jeszcze nie wyszedł w pierwszy rejs, a już Alianci zaatakowali ( teściowa ). Straty - tylny lewy ster. Czy ktoś miał by taki na zbyciu, z wielka chęcią odkupie W przeciwnym razie czeka mnie ręczna robota. Pozostało jeszcze malowanie, ale barierki skończone Teraz będzie trzeba popracować nad linami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoart Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Podgladam podglądam , sam sie za niego wziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Okręt jeszcze nie wyszedł w pierwszy rejs, a już Alianci zaatakowali ( teściowa ). Straty - tylny lewy ster Może to stoczniowa dywersja antynazistów Chociaż teściowa też czasem potrafi zrobić większe spustoszenie niż eskadra Lancasterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 ... już Alianci zaatakowali ( teściowa ). Straty - tylny lewy ster. Jakaś akcja odwetowa planowana jest...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 17 Lutego 2015 Autor Share Napisano 17 Lutego 2015 Jakaś akcja odwetowa planowana jest...? Chciałbym, ale że tak powiem, to ja stacjonuję w jej porcie, więc chyba będzie trzeba przyjąć pokornie na klatę A tym czasem tylne olinowanie, będzie trzeba jeszcze dorobić izolatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Marca 2015 Autor Share Napisano 5 Marca 2015 U-boot skończony i prezentuje się tak Żarcik Ostatnio znalazłem przy robieniu porządków tego u-boota ) Z braku plastiku jakiej 15 lat temu wziąłem kawałek deski i przy pomocy noża do tapet wystrugałem to cacko :P Parę elementów już dano odpadło, ale jeszcze jakoś się trzyma Co do tematu z braku czasu prace przebiegają baaaardzo powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 6 Marca 2015 Super Moderator Share Napisano 6 Marca 2015 Dziarska ta łajba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 U-Boot ze stoczni "IKEA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Dla mnie bomba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Powoli, powoli Barierki wstępnie pomalowane i liny na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoart Napisano 15 Maja 2015 Share Napisano 15 Maja 2015 coś się dzieje?? ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 15 Maja 2015 Autor Share Napisano 15 Maja 2015 Dzieje, dzieje Zrobiłem olinowanie, ale teraz mam dylemat z czego zrobić izolatory. Próbowałem już z różnymi klejami, ale jest kicha. Myślałem już nawet o ciężarkach ołowiowych z wędkarskiego, ale są minimalnie za duże. Kurde no nie wiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 Spróbuj z poxiliny wykulać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 Prędzej z miliputa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 17 Maja 2015 Autor Share Napisano 17 Maja 2015 na jaki kolor pomalować line i izolatory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Lina bardzociemnoszara albo czarna, izolatory butelkowo-zielone albo butelkowo- brązowe, bo i tworzywo to samo, ino bez zawartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Maja 2015 Autor Share Napisano 18 Maja 2015 Izolatory zrobione z modeliny Model właściwie w 98 % skończony. Trzeba jeszcze tylko popracować nad paroma szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Nie za duże trochę? kształtem powinny być wyciągnięte bardziej. Czemu nie zrobiłeś sobie z wikolu? możesz kontrolować wielkość i kształt w trakcie nakładania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Maja 2015 Autor Share Napisano 18 Maja 2015 ehhh... no dobra, do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Nie to żebym sie czepiał, ale szkoda byłoby zeszpecić tak sympatycznie zwraczony okręt tymi wielkimi kulami Walcz dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoart Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 wikol albo green stuff - ja z tego będę próbował zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi