chudyhunter Napisano 19 Maja 2015 Autor Share Napisano 19 Maja 2015 Dzisiaj kupiłem vicol i jutro będę próbował szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoart Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 jak się nie uda dawaj stuff on jest moim zdaniem bardziej do ogarnięcia jako materiałem o lepszej plastyce (moim zdaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 20 Maja 2015 Autor Share Napisano 20 Maja 2015 Próbowałem z różnymi klejami, ale vicol rzeczywiście daje rade !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 znacznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 21 Maja 2015 Autor Share Napisano 21 Maja 2015 Została jeszcze kotwica do pomalowania i ten nieszczęsny ster do dorobienia. Zastanawiam się też czy coś kombinować ze śrubami, czy tez zostawić takie jak są - miedziane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Maja 2015 Share Napisano 23 Maja 2015 dawno tu nie zaglądałem i muszę powiedzieć że jestem pod dużym wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Maja 2015 Share Napisano 23 Maja 2015 Pułkownik Mitrofanow skomentował krótko i na temat: Nu Maładiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 25 Maja 2015 Share Napisano 25 Maja 2015 Daje radę!ja bym jeszcze powyginał te relingi,bo utytłany niemiłosiernie -widać frontowiec to i jakieś szkody by się zdały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 10 Lipca 2015 Autor Share Napisano 10 Lipca 2015 Chciałbym poinformować, że prace dobiegły końca i przez weekend postaram się zrobić jakieś ładne fotki Ostatnia rzecz jaka została, to podstawka i tutaj zastanawiam się nad kupnem gotowej podstawki wraz z gablotą http://izmod.pl/z-gablotami/22359-heban-frez-klasyczny-z-wpuszczona-gablotka.html Ktoś już się spotkał z gablotami tej firmy, bo zastanawiam się jak jest z jakością ich wykonania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Kupowałem już taką gablotkę izmodu. Podstawka jest z litego drewna, klejenie gabloty czyste. Nie bardzo jest do czego się przyczepić. Trzeba jedynie uważać na "oszklenie", wszak to plexi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Lipca 2015 Autor Share Napisano 12 Lipca 2015 Na razie 4 fotki na prowizorycznej podstawce. Niestety zdjęcia nadal robione telefonem, więc wstrzymam się z galerią do momentu aż uda mi się pożyczyć od kogoś aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Zdezelowałeś go absolutnie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Lipca 2015 Autor Share Napisano 12 Lipca 2015 Zdezelowałeś go absolutnie fajnie Powiem Ci, że zaczalem sie zastanawiać czy nie za bardzo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 No i gitarra Wiem że się męczyłeś ale z tymi relingami wygląda 100 razy lepiej niż z revellowskimi kulfonami. Zwraczony jest spoko, te z końca wojny wyglądały jak pływające śmietniki osiedlowe. Jeżeli miłbyś już coś ruszać, to może tylko przydałoby się większe zróżnicowanie odcieni tej rdzy, ale może to tylko na fotkach nie widać. Kołuj aparat i rób galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Lipca 2015 Autor Share Napisano 12 Lipca 2015 Sporo kurczaków i śliny poleciało z ust przy robieniu tych relingów Do Twojego u-boota Szydercza Gało się nie umywa Mój pierwszy okręt, ale już się zastanawiam co będzie kolejne Z tą rdzą masz rację, mogłem trochę bardziej ją zróżnicować, bo użyłem dwóch bardzo zbliżonych odcieni, jednak nie chcę już nic ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Oj tam oj tam ... zaraz nie umywa. Pamiętaj że ja zgniłym kapitalistOM jestem i zainwestowałem w mojego znacznie więcej ojropiniondzÓFF, czyli oszukiwałem, Ty rzeźbiłeś wszystko sam . To tło i podstawka wyglądają jakoś dziwnie znajomo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Lipca 2015 Autor Share Napisano 12 Lipca 2015 To tło i podstawka wyglądają jakoś dziwnie znajomo.... Rzeczywiście Od razu widać, że zgapiłeś Spoko, mam jeszcze czarne tło Podstawka z gablota będzie pod koniec miesiąca, jeśli będą fundusze. Myślałem jeszcze o tym by na spód podstawki, pod modelem dać plany na papierze foto ale to zobacze jak będe miał wszystko przed sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Lipca 2015 Share Napisano 13 Lipca 2015 Fajny pomysł z tym blueprintem ( no w tym wypadku blackprintem ) Jeśli myślisz o następnej podłodce w 1:144 to polecam Trumpkowe 033 i rakietową wersję do rozważenia. Brzydkie są jak noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Lipca 2015 Autor Share Napisano 13 Lipca 2015 Z jednej strony zrobiło by się coś nowego, ale z drugiej sumienie nakazuje skończyć coś co się zaczęło Z podobnej tematyki, jednak warsztatu na razie nie będę wrzucał. Jedna fotka tak by tylko pokazać co się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 13 Lipca 2015 Share Napisano 13 Lipca 2015 Ale fajne wraczycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 13 Lipca 2015 Share Napisano 13 Lipca 2015 Z podobnej tematyki, jednak warsztatu na razie nie będę wrzucał. Jedna fotka tak by tylko pokazać co się robi a to co..? pokazałabym więcej ale się wstydzę... ? dawaj warsztat. Chętnie pozerkamy na wraczysko "podwójnego smarka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Lipca 2015 Share Napisano 13 Lipca 2015 Chętnie pozerkamy na wraczysko "podwójnego smarka" Z ust mnie to wyjąłeś Blacman, dno to jedynie słuszne miejsce dla podwójnychsmarków Dawaj warsztat, pamiętaj że Pułkownik Mitrofanow z brygadą są chwilowo bezrobotni, mogą się wybrać do Ciebie w celu wzmocnienia motywacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Lipca 2015 Autor Share Napisano 13 Lipca 2015 Popacz, popacz, jakie żarłoczne bestie, dasz kawałek i od razu chcą wszystko Dobra przekonaliście mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi