rucek Napisano 20 Lutego 2015 Autor Share Napisano 20 Lutego 2015 Dobrze koniec niesmacznych żartów Myślę, że koło 23 już wstawię zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 Nieźle się nad tym napracowałeś. Efekt finalny, będzie świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 No to teraz czekam na finał jak na ciepłe bułki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 21 Lutego 2015 Autor Share Napisano 21 Lutego 2015 Na obecna chwilę wygląda to tak jutro jeszcze jedna warstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Mam nadzieje dziś ujrzeć go w pełnym kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 21 Lutego 2015 Autor Share Napisano 21 Lutego 2015 Szczerze to boje się zdejmować gumki. Tyle roboty a może być lipa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 śmiało, tylko ostrożnie bo czasem farba lubi się trochę przykleić do maskowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 22 Lutego 2015 Autor Share Napisano 22 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 (edytowane) Rewelacja Edytowane 22 Lutego 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 no, no... wyszło dużo lepiej niż się spodziewałem. Trud włożony w maskowanie się opłacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 No pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Pięknie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Całkiem fajnie. No walcz dalej. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 22 Lutego 2015 Autor Share Napisano 22 Lutego 2015 Hmmm... czyli to tylko mi się nie podoba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 ... czyli to tylko mi się nie podoba??. Sprawa prosta - DO CZYSZCZENIA - Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Hmmm... czyli to tylko mi się nie podoba?? Nie znasz sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 22 Lutego 2015 Autor Share Napisano 22 Lutego 2015 Sprawa prosta - DO CZYSZCZENIA - Pozdrawiam Krzysztof Moje nerwy nie wytrzymały by tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Zawsze można się doczepić do krawędzi, że nie są równe tylko postrzępione, ale to musiałbyś robić z lupą '-). Jednemu to może przeszkadzać drugiemu nie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 22 Lutego 2015 Autor Share Napisano 22 Lutego 2015 Zawsze można się doczepić do krawędzi, że nie są równe tylko postrzępione, ale to musiałbyś robić z lupą '-). Jednemu to może przeszkadzać drugiemu nie. ;-) Właśnie to mnie boli Zawieszenie gotowe... teraz układanie gąsek widziałem sposób u kolegi z forum, że nakłada je poprzez przyczepienie do taśmy.. Co sądzicie o tym sposobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 jeśli nie jesteś zadowolony to można wziąć pędzelek retuszerski i poprawić krawędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 22 Lutego 2015 Autor Share Napisano 22 Lutego 2015 jeśli nie jesteś zadowolony to można wziąć pędzelek retuszerski i poprawić krawędzie. Uważasz, że powinienem to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Benedyktyńska robota. Podziwiam za cierpliwość i samozaparcie. Nie wiem czy bym dał radę coś takiego wykonać. Jednak moim zdaniem bez retuszu w kilku miejscach się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 Jak dla mnie to good job mate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 23 Lutego 2015 Autor Share Napisano 23 Lutego 2015 Dziękuję za przychylne opinie Dlatego najlepiej zrywać maskowanie gdy farba jest jeszcze mokra, nie "strzępi" się wtedy. Jak patrzę na Twój model to jest ok, wygląda bardzo dobrze. Jest to nie wykonalne, zdjęcie tych wszystkich maskowań zajęło mi około 2h jak nie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi