meser262 Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Działaj dalej z maskowaniem.Świetnie Ci idzie. CA ma momenty gdy bardzo mocno chwilami chwyta. Revell z igiełką do tego będzie doskonały. Podglądam i podziwiam "pajęczynkę". Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 Dzięki Miło Słyszeć słowa dodające motywacji Ale... stwierdzam, że gdyby płacili mi 7zł/h za czas spędzony przy tym maskowaniu To... mógłbym odkupuć te wszystkie modele co "Solo" trzyma w szafie A to co dalej działałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Dzięki Miło Słyszeć słowa dodające motywacji Ale... stwierdzam, że gdyby płacili mi 7zł/h za czas spędzony przy tym maskowaniu To... mógłbym odkupuć te wszystkie modele co "Solo" trzyma w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Już Ci wiele nie zostało. Dobrze jest, a jaka będzie satysfakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 Już Ci wiele nie zostało. Dobrze jest, a jaka będzie satysfakcja. Tak tylko co to będzie jak się okaże że kiepsko wygląda, bo też zakładam taki scenariusz. Nie wyobrażam sobie zmywać i ponownie maskowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Uprzedziłeś mnie- sprawdzałeś gdzieś na złomie ten sposób maskowania i co z tego wychodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 zwróć uwagę na szerokość pajęczynki bo mam wrażenie, że ostatnio cienko przędziesz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 No właśnie nie sprawdzałem:) Zonka tez mi powiedziała ze coraz cieńsze robie hehe :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 No właśnie nie sprawdzałem ...bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 17 Lutego 2015 Autor Share Napisano 17 Lutego 2015 No właśnie nie sprawdzałem ...bez komentarza... Uznałem za zbędne. Znalazłem jak gościu tym sposobem to robi. Po za tym innego lepszego sposobu nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 sposób jest ok, tylko po prostu trzymaj szerokość pajęczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 17 Lutego 2015 Autor Share Napisano 17 Lutego 2015 sposób jest ok, tylko po prostu trzymaj szerokość pajęczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 18 Lutego 2015 Autor Share Napisano 18 Lutego 2015 Zgodnie z radami poprawiłem grubość pajęczynki mam nadzieje że wygląda troszkę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 18 Lutego 2015 Autor Share Napisano 18 Lutego 2015 Góra skończona jeszcze tylko maskowanie po bokach przy kołach no i koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 Bestia, a piękna. 1000% cierpliwości zużyte. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 Już nie mogę się doczekać na zdjęcie tego maskowania po malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 A świstak siedzi i obkleja. Kawał skrupulatnej i żmudnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 Robota ciężka, pracochłonna i wykorzystująca zapasy cierpliwości na cały model. Ale przez to my teraz siedzimy jak na szpilkach i czekamy na chwalebny moment zdjęcia maskowania Długo z tym walczyłeś, ale jest świetny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 19 Lutego 2015 Autor Share Napisano 19 Lutego 2015 Panowie to właśnie Wy mnie motywujecie do tej męczarni! Bardzo dziękuje za Wasze słowa otuchy, już jestem coraz bliżej. Myślę, że jak moja Malutka pozwoli mi jutro na maskowanie kół to będziemy widzieć efekt FINALNY !! Dziś udało mi się już zamaskować boczki! Mamy tu dwa boczki. Wiadomo zdjęcia jak zawsze... ale jeszcze nie dorobiłem się namiotów bezcieniowych, a zdjęcia z racji lenistwa są z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 Da się obejść bez namiotu, ale żarówki K5500 by się przydało. Ja mam takie pseudo studio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 Dobra, nie gadać o pierdołach tylko pokazać proszę zdjęcia gotowego kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 20 Lutego 2015 Autor Share Napisano 20 Lutego 2015 Panowie finalnego efektu niestety nie zobaczycie. Kończę warsztat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 Panowie finalnego efektu niestety nie zobaczycie. Kończę warsztat. Pozdrawiam Czy to oznacza, ze gotowego modelu nie będzie również w galerii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 Dołączam się do pytania? Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 20 Lutego 2015 Autor Share Napisano 20 Lutego 2015 Moja żona mawia "Łukasz Ty to masz czasem głupie żarty" He He Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi