kubisz Napisano 13 Stycznia 2015 Share Napisano 13 Stycznia 2015 Rzadki temat modelarski na forach, rzadko też modele współczesnych pojazdów dostają oznaczenia z misji KFOR (choć z Twojego wpisu nie wynika jednoznacznie, że takie będą oznaczenia). W każdym razie przyjemnie będzie popatrzeć na coś innego, niż zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Stycznia 2015 Share Napisano 13 Stycznia 2015 Również chętnie popatrzę z powodów podobnych, do Kubiszowych. Dodatkowo- nie widziałem jeszcze gotowego modelu tego wozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Lubię dziwolągi i lubię M113-tki. No to jest nas dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Jak robiłeś sprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Tak przypuszczałem, tylko kolor ramki mi nie pasował, he, he. Ale fakt przy innym lepiej widać jak wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 Te jasne części to Academy? Ciekawie mnie jak się będzie skończona góra prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Fajny jest-dawaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Świetnie te stałe wyglądają! Dużo elementów przyciągających wzrok. Masz jakieś szpeje na górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Dajesz dalej! ta banieczka to raczej by się wywróciła/zgubiła w czsie jazdy..podstawa pod tylny kanister z blaszki czy plastyk??peryskopy kierowcy czym tuningowałeś??będzie co podglądać przy budowie swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 A nie masz dojścia do plotera?można wyciąć peryskopy przezroczyste w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Bardzo mi się Twoje podejście podoba. Dużo detalu i co najważniejsze- konkretny pojazd (jesli dobrze wnioskuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Coraz bardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Takie inwestycje w blachy,pojazd fajny, ale dlaczego reflektory są nie rozwiercone hę Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Poszpachluj co większe zapadnięcia na gąskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Spoko dasz radę . Rozwiercasz delikatnie igłą jednorazową do strzykawki,następnie poszerzasz otwór okrągłym mikropilnikiem na koniec wygładzasz papierem ściernym wodnym zwiniętym w tutkę, malujesz środek srebrnym jak wyschnie dajesz kroplę 2 składnikowego kleju UHU plus i gotowe (daje przeźroczystą powierzchnię i robi piękny menisk wypukły) Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 Bardzo apetycznie się wóz prezentuje Czekam niecierpliwie na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 Tylko czemu zrobiłeś mu zwisy jak w jakimś teciaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 Jak są zdjęcia to spoko choć ja nie widziałem,może zdążę nadrobić.Można też wyregulować kołem napędowym nie wielki zakres ale możliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 No w końcu poskładałeś ten "drób",teraz czekam na malowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 23 Listopada 2015 Share Napisano 23 Listopada 2015 Sporo biżuterii dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Listopada 2015 Share Napisano 23 Listopada 2015 To żeś warsztat odkopał. Pewno w okolicach 10 strony się bujał. Paski do niego będzie z taśmy Tamiya robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 23 Listopada 2015 Share Napisano 23 Listopada 2015 Najprawdopodobniej tak, chyba że dopadnę cienką blaszkę ołowianą. Pokombinuj z folią aluminiową -tą od kwiatów..pamiętaj że jesteś obserwowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 I co tam u was Krocionorzec postępy jakoweś są?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Postępów nie ma, panie kochany. Totalna niemoc twórcza, model kurzy się a ja nie mam mocy się za niego zabrać :( Podaj adres -już wysyłam do ciebie grupę motywująca..Nie zwracaj uwagi na ich wschodni akcent.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 Ale bez paznokci kiepsko się klei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi