Grzes Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 O dokładnie! O kolor tego Defendera mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 No to będzie dobr Model Master 4842 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Dzięki serdeczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Jakie są numery farb do tójbarwnego kamuflażu NATO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Jakie są numery farb do tójbarwnego kamuflażu NATO ? Akryle: Tamiya XF-67, Xf-68, XF-69 Emalie: Revell 6, 65, 66 I jeszcze zestaw od Gunze -CS-602 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Czy LAV-R był uzyty również w czasie operacji OIF czy tylko w czasie DS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Dysponuje ktoś może, rysunkami (rzutami) tej maszyny, jakie były (o ile mnie pamieć nie myli) zamieszczone na łamach NTW?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Jeżeli podasz w którym numerze NTW to służe pomocą. Niestety nie mam czasu ostatnio żeby wertować poszczególne roczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Niestety nie jestem w stanie podac dokładnie bo nie pamietam... Ale przewertowałem neta i spis wydań NTW, i na ten temat pisali w tych nr.: 04/2003, 01/2001, 06/2001, 10/2004, 01/2005, 02/2005... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Jutro sprawdze podane przez Ciebie numery i poszukam planów i rzutów. Ewentualnie zerkne może coś jeszcze znajde na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Poszukuje zdjęći innych materiałów na temat Challengera 1. Na tej stronie nic nie znalazłem http://www.jjfpub.mb.ca/concord.htm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 A to widziałeś? http://www.primeportal.net/tanks/gert_burkert-opitz/challenger_1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 tak to znam ale jest bardzo mało fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawell Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć, do czego właściwie wykorzystuje polskie wojsko transportery Faun? Bo do przewozu Leopardów to te naczepy mają chyba za małą ładowność. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Prawdopodobnie do niczego, stoją w hangarach, bo leopardy o własnych siłach wyjeżdżają, a jak już gdzieś dalej to używają albo Iveco EuroTrakker AT720T48WT albo Mercedes Actros 3353AS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Witam ! Potrzebuję informacji na temat tego abramsa ponieważ zaraz po odnalezieniu tego zdjęcia zapragnąłem go wykonać .Maszyna przypadła mi do gustu i zależy mi na jej wykonaniu Docelowo będzie to model w skali 1/72 z trampka. Jest już po podkładzie czeka na właściwe malowanie. Niestety mam tylko takie dość słabe zdjęcie poniżej link : http://i.wp.pl/a/f/jpeg/19091/app2003031847730.jpeg Osoby które mają jakieś informacje na temat tego abramska ( jednostka jakieś inne zdjęcia) proszę aby podzieliły się ze mną tymi info w tym temacie . Ewentualnie pomoc w rozszyfrowaniu napisów i oznaczeń Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawell Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Prawdopodobnie do niczego, stoją w hangarach No nie... czasami coś wożą. Znalazłem zdjęcie z manewrów NATO, Faun zawiózł do Czech WZT. Może inne pojazdy też transportują czasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Możliwe, ale tak czy siak używają Iveco i Mercedesy, bo są nowsze i bardziej wydajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Czy ktoś ma plany naszego HONKERA wraz z wymiarówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 6 Października 2009 Autor Share Napisano 6 Października 2009 Poszukuje zdjęći innych materiałów na temat Challengera 1.Na tej stronie nic nie znalazłem http://www.jjfpub.mb.ca/concord.htm. Pozdrawiam Cześć Odpisz z priva. Posiadam ciekawy artykuł z rosyjskiego czasopisma na temat Challengera 1. A ja szukam zdjęć i materiałów na temat M-247 York. Szczególnie chodzi mi o szczegóły górnej płyty wieży. Prime portal już przejrzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Wprawdzie nikt nie pomógł z wymiarówką, ale może ktoś mi odpowie, czy wszystkie Honkery są budowane na identycznej ramie podwozia? Chodzi mi dokładnie o to czy występuje jakaś różnica w długości i odległości osi pomiędzy wariantami sanitarka i zwykłymi terenowymi Honkerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cougar77 Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Szukam szczegółowych zdjęć czołgu Leopard 2 A6 EX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Witam. Szukam rysunków do KTO Rosomak. Bo tylko tego mi brakuje do pełni szczęścia by zacząć robić model. Interesują mnie rzuty zewnętrzne - przód, tył, boki + wieża. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Szukam zdjęć tego czołgu a szczególnie fotek wnętrza wieży, kierowania pojazdem oraz silnikowego. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi