Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O dokładnie! O kolor tego Defendera mi chodzi...

• Odpowiedzi 272
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 1 month later...
Napisano

Dysponuje ktoś może, rysunkami (rzutami) tej maszyny, jakie były (o ile mnie pamieć nie myli) zamieszczone na łamach NTW??

Napisano

Jeżeli podasz w którym numerze NTW to służe pomocą. Niestety nie mam czasu ostatnio żeby wertować poszczególne roczniki.

Napisano

Niestety nie jestem w stanie podac dokładnie bo nie pamietam... Ale przewertowałem neta i spis wydań NTW, i na ten temat pisali w tych nr.: 04/2003, 01/2001, 06/2001, 10/2004, 01/2005, 02/2005...

Napisano

Jutro sprawdze podane przez Ciebie numery i poszukam planów i rzutów. Ewentualnie zerkne może coś jeszcze znajde na ten temat.

• 4 weeks later...
Napisano

Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć, do czego właściwie wykorzystuje polskie wojsko transportery Faun? Bo do przewozu Leopardów to te naczepy mają chyba za małą ładowność.

Pawel

Napisano

Witam !

Potrzebuję informacji na temat tego abramsa ponieważ zaraz po odnalezieniu tego zdjęcia zapragnąłem go wykonać .Maszyna przypadła mi do gustu i zależy mi na jej wykonaniu Docelowo będzie to model w skali 1/72 z trampka. Jest już po podkładzie czeka na właściwe malowanie.

Niestety mam tylko takie dość słabe zdjęcie poniżej link :

http://i.wp.pl/a/f/jpeg/19091/app2003031847730.jpeg

Osoby które mają jakieś informacje na temat tego abramska ( jednostka jakieś inne zdjęcia) proszę aby podzieliły się ze mną tymi info w tym temacie . Ewentualnie pomoc w rozszyfrowaniu napisów i oznaczeń

Pozdrawiam !

Napisano
Prawdopodobnie do niczego, stoją w hangarach

No nie... czasami coś wożą. Znalazłem zdjęcie z manewrów NATO, Faun zawiózł do Czech WZT. Może inne pojazdy też transportują czasami?

• 1 month later...
Napisano

Czy ktoś ma plany naszego HONKERA wraz z wymiarówką?

• 2 weeks later...
Napisano
Poszukuje zdjęći innych materiałów na temat Challengera 1.

Na tej stronie nic nie znalazłem http://www.jjfpub.mb.ca/concord.htm.

Pozdrawiam

Cześć

Odpisz z priva. Posiadam ciekawy artykuł z rosyjskiego czasopisma na temat Challengera 1.

A ja szukam zdjęć i materiałów na temat M-247 York. Szczególnie chodzi mi o szczegóły górnej płyty wieży. Prime portal już przejrzałem.

• 3 weeks later...
Napisano

Wprawdzie nikt nie pomógł z wymiarówką, ale może ktoś mi odpowie, czy wszystkie Honkery są budowane na identycznej ramie podwozia?

Chodzi mi dokładnie o to czy występuje jakaś różnica w długości i odległości osi pomiędzy wariantami sanitarka i zwykłymi terenowymi Honkerami.

• 3 weeks later...
Napisano

Witam.

Szukam rysunków do KTO Rosomak. Bo tylko tego mi brakuje do pełni szczęścia by zacząć robić model.

Interesują mnie rzuty zewnętrzne - przód, tył, boki + wieża.

Pozdrawiam

Jacek

• 1 month later...
Napisano

Szukam zdjęć tego czołgu a szczególnie fotek wnętrza wieży, kierowania pojazdem oraz silnikowego. Za wszelką pomoc z góry dziękuję.