Jacek K Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Spit „prawie” skończony. Jak to zwykle u mnie bywa jeszcze będę się na niego gapił dwa tygodnie i coś mu tam podmaluję. Kilka szybkich fotek (może jutro jakiś plener-zobaczymy). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombie01 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Cóż Jacku po prostu piękny - widzę że dalej trzymasz skalę 32 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Model CUDO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek K Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 Dziś kilka fotek z pleneru: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Dla mnie bomba . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Wygląda jak prawdziwy. Gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banny Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Bardzo mi się podoba wykonanie, gratulacje! Pomarudzę tylko jeśli idzie o oznakowanie. Co prawda nie mam nic przeciwko Johnniemu Johnsonowi, ale temat dość oklepany, poza tym zawsze miłe sercu jest zobaczenie Spitfire'a z szachownicą... Tym bardziej, że sporo się ostatnio pokazało ciekawych i oryginalnych kalkomanii do polskich Spitfire, także w skali 1/32. Przy okazji oryginał: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Szczegółowość i malowanie; marzenie takiego sklejacza jak ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek K Posted February 24, 2015 Author Share Posted February 24, 2015 Wielkie dzięki wszystkim.Marku ty chyba nie musisz tak narzekać-widziałem Twojego Mustanga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts