Jacek K Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 Spit „prawie” skończony. Jak to zwykle u mnie bywa jeszcze będę się na niego gapił dwa tygodnie i coś mu tam podmaluję. Kilka szybkich fotek (może jutro jakiś plener-zobaczymy). Cytuj
tombie01 Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 Cóż Jacku po prostu piękny - widzę że dalej trzymasz skalę 32 Cytuj
Banny Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 Bardzo mi się podoba wykonanie, gratulacje! Pomarudzę tylko jeśli idzie o oznakowanie. Co prawda nie mam nic przeciwko Johnniemu Johnsonowi, ale temat dość oklepany, poza tym zawsze miłe sercu jest zobaczenie Spitfire'a z szachownicą... Tym bardziej, że sporo się ostatnio pokazało ciekawych i oryginalnych kalkomanii do polskich Spitfire, także w skali 1/32. Przy okazji oryginał: Cytuj
marek d Napisano 24 Lutego 2015 Napisano 24 Lutego 2015 Szczegółowość i malowanie; marzenie takiego sklejacza jak ja. Cytuj
Jacek K Napisano 24 Lutego 2015 Autor Napisano 24 Lutego 2015 Wielkie dzięki wszystkim.Marku ty chyba nie musisz tak narzekać-widziałem Twojego Mustanga Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi