wosiek Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Model zaliczył już parę wystaw i konkursów, ale jak dotąd nie trafił do galerii na tym Forum. Powód? Miała być podstawka, ale na chwilę obecną z niej zrezygnowałem i dlatego pokazuję to co jest. Mozolny warsztat TUTAJ A tak model się prezentuje w stanie "rozkładu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rucek Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Fajne detale i to w 1:72 super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Czapki z głów Kolego. że też Ci się chciało tak kłopocić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tromp Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 To jest na pewno 1:72, a nie 1:16 z paskudną figurką?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Bardzo ładna, szczególnie że ilość detali którą dorobiłeś jest ogromna i do tego jeszcze skala. Podoba mi się kolor wnętrza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Kawał świetnej roboty. Zasłużone wyróżnienie, gratuluję czarnego diamentu :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakurzony Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Podziwiałem już warsztat, przyłączam się do pochwał galerii. Tak bardzo zdetalowany model, to jest to co chodzi w tej skali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Gratulacje, wspaniały model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solaris7813 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Bardzo ładny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Osobiście już wyrażałem Wojciechu zachwyt nad tym modelem. Detal cudo. Jedynie sposób jego ekspozycji jako rozłożony nie do końca do mnie przemawia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny71pl Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Wciąż podziwiam lepiących w tej skali , szczególnie takie cacka . Pozdrawiam i gratuluję !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 Dziękuję wszystkim za miłe słowa Kawał świetnej roboty. Zasłużone wyróżnienie, gratuluję czarnego diamentu :-) Faktem jest, że było mi bardzo miło po wyczytaniu mojego nazwiska i docenieniu nakładu pracy, który został w ten sposób doceniony. Przy okazji zapytam czy Twoje wyróźnione prace zobaczymy na Forum, bo chyba ich nie wystawiałeś, albo mi gdzieś umknęły. Osobiście już wyrażałem Wojciechu zachwyt nad tym modelem. Detal cudo. Jedynie sposób jego ekspozycji jako rozłożony nie do końca do mnie przemawia. Niestety coś za coś, albo detal albo model. Tym razem postawiłem na detal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts