wosiek Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Model zaliczył już parę wystaw i konkursów, ale jak dotąd nie trafił do galerii na tym Forum. Powód? Miała być podstawka, ale na chwilę obecną z niej zrezygnowałem i dlatego pokazuję to co jest. Mozolny warsztat TUTAJ A tak model się prezentuje w stanie "rozkładu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Fajne detale i to w 1:72 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Czapki z głów Kolego. że też Ci się chciało tak kłopocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 To jest na pewno 1:72, a nie 1:16 z paskudną figurką?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Bardzo ładna, szczególnie że ilość detali którą dorobiłeś jest ogromna i do tego jeszcze skala. Podoba mi się kolor wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Kawał świetnej roboty. Zasłużone wyróżnienie, gratuluję czarnego diamentu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Podziwiałem już warsztat, przyłączam się do pochwał galerii. Tak bardzo zdetalowany model, to jest to co chodzi w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Gratulacje, wspaniały model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Osobiście już wyrażałem Wojciechu zachwyt nad tym modelem. Detal cudo. Jedynie sposób jego ekspozycji jako rozłożony nie do końca do mnie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Wciąż podziwiam lepiących w tej skali , szczególnie takie cacka . Pozdrawiam i gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 19 Marca 2015 Autor Share Napisano 19 Marca 2015 Dziękuję wszystkim za miłe słowa Kawał świetnej roboty. Zasłużone wyróżnienie, gratuluję czarnego diamentu :-) Faktem jest, że było mi bardzo miło po wyczytaniu mojego nazwiska i docenieniu nakładu pracy, który został w ten sposób doceniony. Przy okazji zapytam czy Twoje wyróźnione prace zobaczymy na Forum, bo chyba ich nie wystawiałeś, albo mi gdzieś umknęły. Osobiście już wyrażałem Wojciechu zachwyt nad tym modelem. Detal cudo. Jedynie sposób jego ekspozycji jako rozłożony nie do końca do mnie przemawia. Niestety coś za coś, albo detal albo model. Tym razem postawiłem na detal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi