Kosynier Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Takiego cudaka wyciągnąłem z szafy. Na razie podkład pod zdrapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Oj, też mam brzydala w planach. A ten kolorek to jest podkład czy już farba na podkładzie pod zdrapkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 A ten kolorek to jest podkład czy już farba na podkładzie pod zdrapkę? Raczej warstwa do obić, jak by to był podkład to po co "Kosynier" by go wycieniował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 18 Marca 2015 Autor Share Napisano 18 Marca 2015 To jest warstwa pod obicia i zadrapania na to pójdzie Worn Effect i kolor właściwy, a później drapanie farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Siadam i podglądam. Ciekaw jestem jak wyjdzie. A malowanie pudełkowe czy klasyczna zieleń RKKA a może fińczyk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 14 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2015 Malowanie będzie zdradziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 20 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2016 Buda z podkładem pod zdrapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Świetnie się zapowiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 3 Lutego 2016 Autor Share Napisano 3 Lutego 2016 Trochę podrapałem ale gunze tak łatwo nie chce schodzić. Resztę obić trzeba będzie namalować. Koła jeszcze zestawowe czekają na wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Lutego 2016 Share Napisano 4 Lutego 2016 Kosynier - super ci to wychodzi fotki też pierwsza klasa Ja to bym tylko zasugerował żeby zrobić lekkie obicia na krawędziach błotników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 Zmiana planu model umyty, przemalowany i wash'owany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Ten kierunek bardziej do mnie przemawia... Poprzednie było jakieś przekombinowane chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Świetnie te przebarwienia na dachu wyszły, na wieży trochę mniej ,głównie przy włazie z przodu chyba za jasno...ale kadłub super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 8 Marca 2017 Autor Share Napisano 8 Marca 2017 Trochę się poobijałem. Co do zdjęć to kolory są trochę przekłamane. Nadal nie potrafię dobrze zrobić zdjęcia aby kolory były zgodne z rzeczywistością. Chyba przepaliłem zdjęcia bo tło było szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 6 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2017 Jakoś idzie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 Jak ty maluję, że tak ładna modulacji z ręki robisz i odkurzu brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 Ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Jak ty maluję, że tak ładna modulacji z ręki robisz i odkurzu brak? - mocno rozcieńczona farba - nakładanie wielu warstw - niskie ciśnienie - maluję farbami Gunze i Tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 Jak ty maluję, że tak ładna modulacji z ręki robisz i odkurzu brak? Polska język, trudny język... Sam schodze do 0.7 i mimo to, zdarza mi się odkurz. Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Farba musi być naprawdę mocno rozcieńczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi