piotrkur Napisano 17 Października 2015 Share Napisano 17 Października 2015 Ja będę Jego sumieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Października 2015 Share Napisano 17 Października 2015 Hy Obiecuję że następne zdjęcia będą w wątku o amelinowej mydelniczce. Teraz to znalazłem..Masz nam coś do powiedzenia kłamczuszku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Tylko tyle:Jednak do M577 jakoś nie mogę przysiąść. Ale takie małe wyrzuty sumienia też mam. Hańba Ci!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Kłamczuch!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 22 Października 2015 Autor Share Napisano 22 Października 2015 Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 Jest bardzo dobrze. Rozumiem że graty masz jeszcze w fazie malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 Model piękny, tylko dowódca wygląda jakby patrzył przez zasłoniętą lornetkę... Tak się tylko czepiam ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 Super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 Oj baaardzo piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Nie to że mi się nie podoba-bo jestem na tak,ale masz coś jeszcze do dokończenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Andrzeju, nie denerwuj się... Wiem że się wyklepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Fajowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 No ładny szermanik ładny i ładne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Pomalowany ładnie, ale tło na zdjęciach - fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi