Dorotka Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 ....Musiałem ryć Proxxon'em bruzdę na te magnesy Mnie nie tłumacz, ja i tak ni cholery nie wiem po co to robisz... Ale skoro lubisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 (edytowane) Obiecałem "nocne" fotki, to wrzucam. Zaznaczam, że nie umiem robić zdjęć przy oświetleniu, więc tym bardziej bez niego szału nie będzie Oświetlenie tablicy przy delikatnym świetle zewnętrznym: Przy otwartych drzwiach jw: Oświetlenie kabiny (kontaktrony działają Oświetlenie deski i kabiny: I na koniec sama deska w ciemności: I tyle. cdn Edytowane 26 Maja 2021 przez Coppercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Oświetlenie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Kupiło mnie zdjęcie oświetlenia kabiny wygląda świetnie :-D To może już nie długo finish? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 A nie dałoby się uszczelnić deski dookoła tak, żeby świeciły tylko okrągłe tarcze zegarów? A! No i zapomniałem dodać, że bardzo fajnie to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Ciekaw jestem jak przekonasz organizatorów konkursów, że mają calkowicie zaciemnić salę. A oświetlenie wygląda fantastcznie. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 A nie dałoby się uszczelnić deski dookoła tak, żeby świeciły tylko okrągłe tarcze zegarów? ...... Bardzo bym chciał to zrobić, ale dostęp jest delikatnie mówiąc utrudniony Zegary, kiedy je robiłem, nie miały być podświetlone. Nie zwracałem więc uwagi na "szczelność" osadzenia tablicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 Ciekaw jestem jak przekonasz organizatorów konkursów, że mają calkowicie zaciemnić salę.A oświetlenie wygląda fantastcznie. Brawo! Dowiem się, gdzie jest skrzynka z bezpiecznikami od oświetlenia sali ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Ciekaw jestem jak przekonasz organizatorów konkursów, że mają calkowicie zaciemnić salę.A oświetlenie wygląda fantastcznie. Brawo! Dowiem się, gdzie jest skrzynka z bezpiecznikami od oświetlenia sali ..... A okna? Jak zasłonisz okna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 Aż taka ciemnia nie będzie potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judas Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Przy 7 stronie wpadłem pod biurko bo zapomniałem oddychać z wrażenia. Teraz "siostra" w kusym fartuszku podaje mi tlen i dotarłem do końca. To już nie jest modelarstwo, to sztuka!! Szacun, szacun i jeszcze raz szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 Nie wiem czym sobie zasłużyłem Dzięki wielkie, ale od razu uprzedzam, że kasy nie pożyczam, kredytów nie żyruję* *) sorry za głupi dowcip, ale nie przyzwyczajony jestem do tekstów takich, jak Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Nie wiem czym sobie zasłużyłem Dzięki wielkie, ale od razu uprzedzam, że kasy nie pożyczam, kredytów nie żyruję* *) sorry za głupi dowcip, ale nie przyzwyczajony jestem do tekstów takich, jak Twój Hi, hi, hi... Jak chcesz to mogę Cię zaraz na ziemię sprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 ......... Hi, hi, hi... Jak chcesz to mogę Cię zaraz na ziemię sprowadzić Dzięki wielkie Obejdzie się Jestem cały czas blisko ziemi. Czasami chyba zbyt blisko ...... Z drugiej jednak strony: może jakiś mały fanclub założyć ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 ......... Hi, hi, hi... Jak chcesz to mogę Cię zaraz na ziemię sprowadzić Dzięki wielkie Obejdzie się Jestem cały czas blisko ziemi. Czasami chyba zbyt blisko ...... Z drugiej jednak strony: może jakiś mały fanclub założyć ...... Różne są drogi do Spełnienia P.S. Reszta poszła na piv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 ........Różne są drogi do Spełnienia ....... Spoko Jeszcze mnie nie popier...ło na tyle, żeby świrować. Działam dalej. Było troszkę wazelinki, więc przyjemnie, i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Listopada 2015 Share Napisano 2 Listopada 2015 Przy 7 stronie wpadłem pod biurko bo zapomniałem oddychać z wrażenia. Teraz "siostra" w kusym fartuszku podaje mi tlen i dotarłem do końca. To już nie jest modelarstwo, to sztuka!!Szacun, szacun i jeszcze raz szacun! A skąd masz ten avatar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 2 Listopada 2015 Autor Share Napisano 2 Listopada 2015 Pytasz mnie, czy Judas'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Listopada 2015 Share Napisano 2 Listopada 2015 Judas'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 3 Listopada 2015 Autor Share Napisano 3 Listopada 2015 (edytowane) Dłubaniny ciąg dalszy. Dorobiłem linkę gazu: i wycieraczkę szyby przedniej: W miarę możliwości "uszczelniłem" tablicę zegarów: Zacząłem montaż detali. Tył praktycznie gotowy. Przymierzyłem maskę silnika. Fotki: I tyle na dzisiaj ... Edytowane 26 Maja 2021 przez Coppercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Pokazałbyś go lepiej na jakimś równym podłożu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 9 Listopada 2015 Autor Share Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) Aktualizacja. Pojemnik na baterie wyleciał z bagażnika Zamiast niego dałem koło zapasowe z czymś w rodzaju dekla mocującego. W celu zamaskowania przełączników dam zrolowany koc lub coś podobnego. Na próbę włożyłem kawałek chusteczki. Poprawiłem też wycieraczkę przedniej szyby. Przymiarka górnej pokrywy silnika zdecydowała o tym, że muszę ten element zrobić jeszcze raz Niestety nie pasuje do budy i bocznych pokryw. Tylko płacz i zgrzytanie zębów ...... Edytowane 26 Maja 2021 przez Coppercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 noooo model cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Ale te szpary między budą i tylnymi nadkolami to chyba znikną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi