Mitrandir Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 ...bardziej płaskie od tego hipsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 21 Maja 2015 Autor Share Napisano 21 Maja 2015 no ! - tak dodać 0,02mm do alu i odjąć 0,02mm z hipsu i będzie gites!!! ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 no ! - tak dodać 0,02mm do alu i odjąć 0,02mm z hipsu i będzie gites!!! ;P ta.... chyba 0,2 z hipsu musiałbyś odjąć i jeszcze po szlifować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 Widzę, że robota idzie do przodu, kokpit bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Maja 2015 Share Napisano 22 Maja 2015 Nie ma co dreptać w miejscu, jest dobrze, więc dalej i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Maja 2015 Share Napisano 22 Maja 2015 Nie ma co dreptać w miejscu, jest dobrze, więc dalej i do przodu. Solo, daj się podroczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Chwila przerwy była zacnie zużyta bo robiłem pewne kwestie około Mi-24-kowe w skali, ale czas iść dalej ku zamknięciu wnętrza. Właśnie podorabiałem nóżki do siedzonek i pierwsza przymiarka całkiem spoko leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Cześć! Wnętrze wygląda bardzo dobrze - życzę mniej przestojów i powodzenia w dalszych pracach! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Ano dzięki, się postaram choć okoliczności niesprzyjające ;P A i mi jeden kolega zwrócił uwagę, że zbiorniki po remoncie były szare więc musze to sprawdzić i może będzie poprawka. A w międzyczasie chińszczyznę dokończyłem Troszkę mi nie wyszła, ale model fajny Poprawię się jak WZ-10 wydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Wyszła,wyszła.....przypomina MI-6 z AMODEL-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Wyszła,wyszła.....przypomina MI-6 z AMODEL-u. Heh... Myślę o nim czasem. W końcu coś wymyślę ! Co z Mi-17 0608 też się czasem zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 to sobie panowie dali po razie ...a o co chodzi Sławku z tym Mi-6 bo troszkę za młody jestem stażem, i nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2015 heh... No wiesz, każdy ma jakiegoś delfinka w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 to sobie panowie dali po razie ...a o co chodzi Sławku z tym Mi-6 bo troszkę za młody jestem stażem, i nie wiem ? a sięgnij tam do dorobku Stakora...jaka fajna kabinka się szykuje .....a mój MI-17,no cóż narazie usiłuję skończyć WILGĘ....a potem raczej MI-17tka pójdzie w ruch-to jak dla mnie duży projekt,dlatego chciałem troszkę odskoczyć z WILGĄ,ale ona nie jest też taka prosta,aby ją sobie "skleić"........no i tak nas w tym roku z pracą ujeżdżają,że nie mogę odetchnąć,aby spokojnie zasiąść i działać.....aaaale mogę za to podziwiać wasz zapał .......Nie ma dnia,abym nie był na modelworku i śledził innych.....bo to chyba najbardziej znana mi mobilizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 heh... No wiesz, każdy ma jakiegoś delfinka w szafie Rozumiem za poległych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Pomalowałem ławeczkę. Trzeba było dorobić rurki na dole, sprężyny a z blaszek użyłem pasy i zawiasy. Dodrukowałem też napisy na tylną ściankę. Goła ławka: Przymiarka: Teraz będę dozbrajał wnętrze dookoła okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Zacnie Panie Pawle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 10 Lutego 2016 Autor Share Napisano 10 Lutego 2016 Po krótkiej przerwie trzeba dokończyć wnętrze Ściany boczne w modelu są prawie gołe więc trzeba było dołożyć trochę blaszek, drutów hipsa itepe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Paweł, a "itepe" w jakiej masz skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubix Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Piękne wnętrze! Az chce się usiąść na tych ławeczkach :-) Obserwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Paweł, a "itepe" w jakiej masz skali Jak to w jakiej?? w jedynej słusznej skali Bardzo smakowicie to wygląda, oby to była ostatnia taka "krótka" przerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Fajne te detaliki-podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 11 Lutego 2016 Autor Share Napisano 11 Lutego 2016 Ano fajnie, że się podoba - po przerwie to i ręka nie ta.... ;) Ale będzie lepiej Kubix - z siadaniem to by było ciężko wcelować BTW Ostatnio sobie w kąciku taką tabliczkę powiesiłem Itepe racja - w jedynie słusznej!!! Choć no może ja się jednak wkrótce skuszę na mniej 'królewską' skalę... jeszcze teraz hueya mają nowego w 35 wypuścić... heh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubix Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Zwłaszcza dla mnie :-P Mam dwa metry i 120 kg :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Pięknie Panie kolego. Podziwiam kunszt ,precyzje i wiedze. Skonczylem swojego w styczniu, ale tu będę zagaladac aby się nauczyć jak ma wyglądać prawdziwe modelarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi