Truckerek93 Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Bobma :bum: Atomowa. Model piękny klasa dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 No piękna fotka, bardzo pasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Stycznia 2008 Dzięki panowie, cieszę się bardzo, że się wam podoba . Jeszcze jedna fotka, samochodu. Robiąc te zdjęcia, położyłem się na środku drogi. Ciekawe co myśleli sobie ludzie, którzy mnie widzieli Myślę że niebawem kupię łańcuch i wtedy nowe zdjęcia pokarzą się w galerii konkursowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 no teraz to wogóle fajnie się prezentują te modele no musiało to śmiesznie wyglądać jak lerzysz na środku drogi i zdjęcia pstrykasz heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecioiwino Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Po prostu kamikadze samobójca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Modeli wygląda bardzo sympatycznie na tle . Gratulacje udanego modelu . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Robiąc te zdjęcia, położyłem się na środku drogi. Ciekawe co myśleli sobie ludzie, którzy mnie widzieli jawkers hehehehe nie przejmuj się. Ja też tak mam. Żeby zrobić zdjęcie modelowi tak, aby wyglądał jak prawdziwy truck to trzeba się położyć. Też się nieraz kładłem na drodze, śniegu itp. itd. . Model ogólnie............. WYPASIASTY!!!. Super i gratuluję. Masz za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Dokładnie! Każdy chyba przeszedł leżenie na zimnej, mokrej nawierzchni w celu zrobienia porządnych zdjęć modelu WS wygląda bardzo ładnie, szczegółnie podoba mi się kolor CO do "ładunku" to raczej taki pojazd ciągnie autobusy, ciężarówki, a nie osobówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Model super. Trucki to nie moja dziedzina ale model jest extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Racja Bartku... Te chromy są w porządku. Ale mi bardziej podchodzą pod jakąś nierdzewkę Jak zwał tak zwał... Wyglądają jak prawdziwe metalowe. Model jak już wspominałem świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Nie no na tej fotce WS wygląda rewelacyjnie tylko zamiast subarki przydał by się jakiś truck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Stycznia 2008 Witam. Jeszcze nigdy nie dostałem, tyle pochwał na raz. Dziękuję bardzo. Właśnie kupiłem łańcuszek, o wielkości oczka 2mm. Mam nadzieję, że nie będzie za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Na jacież nieposkładam. Lotnik jestem od wielu lat, ale... DLA MNIE MIODZIO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Lutego 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Lutego 2008 Witam. Po długich oczekiwaniach, wkońcu pani listonosz przyniosła mi dzisiaj paczkę, w której znajdował się łańcuch o wielkości oczka 2,9mm. Jutro zacznę przymiarkę jak i gdzie zamontować go w pojeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 heja ,i gdzie kupiles łańcuszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Lutego 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Lutego 2008 Cześć. Łańcuszek kupiłem w sklepie modelarskim. Moje Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Lutego 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Lutego 2008 Witam. Przeglądnąłem kilka zdjęć ciężarówek tego typu co mój model i na żadnym ramieniu nie ma łańcucha. Więc zastanawiam się, czy zamontować łańcuch na złożonym ramieniu. Po lekkim namyśle, zauważyłem linę wolno zwisającą z dźwigu i postanowiłem ją przymocować łańcuchem, żeby podczas jazdy nie stanowiła zagrożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Bardzo ładny model jawkers. Spróbuj jeszcze wymienić tę linę na metalową np. z Eureka XXL. Musiałbyś poszukać odpowiedniej średnicy. Dostępne są same linki bez uchwytów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stilgar Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Piękna maszynka. Model wygląda rewelacyjnie. A co do twoich zdjątek to całe szczęście, że nic nie jechało hmmm może też się położę -ciekawe przeżycie musi być, a i zdjęcia super wychodzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Lutego 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Lutego 2008 Dzięki, dzięki panowie. Macku, powiem że dałeś mi do myślenia nad tą liną. Stilgar, powiem tylko tyle, wygodniej leżeć w domu na podłodze, ponieważ asfalt jest zimny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Lutego 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 23 Lutego 2008 Witam. Właśnie zamówiłem linę holowniczą o średnicy 1,1mm. Zobaczymy czy wykona ona swoje zadanie. Pozostaje jeszcze tylko kwestia przymocowanie do niej hak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 jawkers powiem szczerze że jak pokazałeś te dwie ostatnie fotki z tymi łańcuchami to przez pewien czas myślałem że to prawdziwy holownik ale później zobaczyłem tą myszkę i już wiedziałem co jest grane Naprawdę model miodzio oby tak dalej jak narazie masz DUŻE Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Marca 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Marca 2008 Witam. Dziękuję, cieszę się, że model Ci się podoba. Obecnie czekam na linę którą zamówiłem, do tego modelu. Jeżeli będzie dobrze wyglądała to ją zamontuję w modelu i wtedy zrobię nowe zdjęcia w terenie, które wylądują w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Marca 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 7 Marca 2008 Witam. Właśnie pani listonosz przyniosła mi linę. Lina jest idenycznej średnicy, co lina w modelu, lecz wygląda jak prawdziwa. Teraz nie pozostaje nic, jak tylko wymiana liny, pojechać w teren zrobić zdjęcia i do konkursowej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Marca 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Marca 2008 Witam. Dzisiaj zabrałem się za zamontowanie liny do haka, a nastepnie do modelu. Wyciąłem linę z modelu i odciąłem od niej hak. Uciąłem także przybliżoną długość liny, którą będę montował w modelu. Różnica między nową liną, a starą, jest bardzo duża. Hak także trzeba poprawić, i wymyślić jak do niego przymocować linę. Najprawdopodobnie zrobię tak jak to niby było w starej linie, przeciągnę kilka drutów przez oczko w haku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi