micmal Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Jako odskocznię od Bronco zanabyłem sobie Tamijkę. Wspaniała odskocznia. Dodatkowo worki Panzerartu, kilka blach Edzia, ludziki Miniartu z wymienionymi głowami. Teraz tylko ludziki okiełznać, Friulki i do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Nono. Czysto sklejony ładnje wygląda. Podoba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Rzadka i ładna bestia będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Michał, szykujesz kolejny "plastikowy hit" Myślałem, ze skoro Evolution zapowiedział figurki z Korei to będziesz strugał kolejnego amerykańca z dżungli. A tu taka odmiana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 A gęsi jakie dajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Fajne są te włoskie maszyny Łukasz przegapiłem te figurki, dopiero jak napisałeś to zerknąłem. Krzysiu, no Friule Teraz tylko ludziki okiełznać, Friulki i do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Nieźle się zapowiada. Będzie podstaweczka? Czym robisz zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Podstaweczka będzie, mam już plan, zobaczymy co z tego wyjdzie. Zdjęcia robię Nikonem D300s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 A ja mam pytanie co do modelu... ponoć jest to przepak italieri czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB(raider) Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Ładnie się zapowiada. Ale jak na razie z włoskich rzeczy, to ja raczej pizze wolę. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 A ja mam pytanie co do modelu... ponoć jest to przepak italieri czy to prawda? Witam, Tamiya i Italeri to dwa różne modele. Oba stare- pochodzą z lat 70-80. Modelem mającym mniej uproszczeń jest Italeri. Kiedyś model M13/40 Italeri i jego wersja dowódcza- bez wieży były pakowane przez Zvezdę. Michale- będę wpadał- chętnie spoglądam na modelarskie zmagania z włoską, brytyjską, francuską, sowiecko-rosyjską, niemiecką, polską.......... techniką okresu sprzed i samej II wojny światowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Przegapiłem ostatni wpis pod zjęciami. Chyba pora się wybrać do okulisty, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 24 Maja 2015 Autor Share Napisano 24 Maja 2015 Michale- będę wpadał Zapraszam, zapraszam Przegapiłem ostatni wpis pod zjęciami. Wszystkim się zdarza Fotki pierwszy raz robiłem, przy dziennym świetle i ... tylko dwie oddają rzeczywiste kolory, choć do doskonałości to im daleko. Generalnie to czołg pomalowany, filtrowany i złoszowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Maja 2015 Share Napisano 25 Maja 2015 Panie Michale - kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Maja 2015 Share Napisano 25 Maja 2015 Jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 25 Maja 2015 Share Napisano 25 Maja 2015 Piękna praca , a worki już malowane były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 25 Maja 2015 Autor Share Napisano 25 Maja 2015 Dzięki chłopaki Te fotki mnie tylko strasznie irytują i postaram się je poprawić. a worki już malowane były ? Nie worków jeszcze nie tknąłem, tylko bazowym od czołgu są psiknięte. Dopiero zacznę walczyć z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Cudnie się to prezentuje. Aż ciekaw jestem, jak się będą te worki na finiszu prezentowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Wiem, że trochę odgrzebuję, ale musiałem napisać Bardzo fajnie to wygląda i już nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2015 Dzięki wielkie, ale coś lenia mam ostatnio wielkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Mógłbyś coś podgonic bo ciekaw jestem dalszych prac przy nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 13 Lipca 2015 Autor Share Napisano 13 Lipca 2015 Coś tam dłubię I jeszcze żywice, bo ten z kolegą będzie jechać przez piachy pustyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Hurtowo lecisz. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 14 Lipca 2015 Autor Share Napisano 14 Lipca 2015 Dzięki, wreszcie lenia przełamałem i idąc za ciosem szykuję sobie drugiego M13/40. Zanabyłem kalki z Model Victori i zrobię sobie dwa pojazdy z jednego oddziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Och, jaki żółciutki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi