Marcin M. Napisano 22 Maja 2015 Share Napisano 22 Maja 2015 Bardzo przyjemny w budowaniu, bezproblemowy model. Robiony na zamówienie, prosto z pudła. Poligon dla przetestowania chemii MIG/AK. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Maja 2015 Share Napisano 22 Maja 2015 Podoba mi się, z uwag to tylko koła słabo, można by je jeszcze przybrudzić i przykurzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Maja 2015 Autor Share Napisano 23 Maja 2015 Nie chciałem ich tyrać za bardzo, nie są ubłocone ino przykurzone, bo suche podłoże jest. Wyszło jak zamierzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Maja 2015 Super Moderator Share Napisano 23 Maja 2015 Czołem Dość fajnie może tylko koła powinieneś nieco zeszlifować na płasko u podłoża i nie co głębiej osadzić opony w gruncie, teraz jest wrażenie że pojazd nic nie waży... Reszta ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Maja 2015 Autor Share Napisano 23 Maja 2015 koła powinieneś nieco zeszlifować na płasko u podłoża i nie co głębiej osadzić opony w gruncie, teraz jest wrażenie że pojazd nic nie waży... Fakt, do tej pory moje ciężarówki lądowały w błocie więc to cenna uwaga na przyszłość, dzięki. Tu nic nie zmienię, bo model u klienta. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destroyer Napisano 23 Maja 2015 Share Napisano 23 Maja 2015 Wróciłeś z Koszalina i zdążyłeś już złożyć ten model?Nie jest tak idealnie jak saturator ale przecież to na zamówienie więc jeśli klient zadowolony to czas kleić następny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Maja 2015 Autor Share Napisano 23 Maja 2015 Wróciłeś z Koszalina i zdążyłeś już złożyć ten model? Ehm, w Koszalinie wystawiony był w kategorii pojazdy kołowe 1:35. W tydzień model skleić... niezłe tempo musiałoby być. Na razie kończę to, co zacząłem dwa lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Marcinie, a czemu bieżniki na kołach z lewej strony są założone odwrotnie niż na kołach z prawej strony? Ogólnie samochodzik fajnie wyszedł, a z jakiego kraju to malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Maja 2015 Autor Share Napisano 24 Maja 2015 Opony założone wg instrukcji, tez wydawało mi się to bez sensu, a nie miałem gdzie sprawdzić, bo komp mi padł. Malowanie light green, to chyba jakieś sowieckie może być? Dla siebie na półkę chyba jeszcze jednego zrobię, zwłaszcza, że blaszki eduarda wydają się bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Z tymi oponami to rzeczywiście jakiś zamęt. Model i ślady eksploatacji OK, bez przesady, rzeczywiste, będzie jakaś inspiracja przy rewitalizacji mojego GMC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Ładny pojazd! Jest na czym oko zawiesić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi