Piotr_P Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Skończony model ISU-152-I firmy PST w skali 1:72 Malowany zestawem Soviet AFV 4B0 Green firmy Life Color. Poprawiony hamulec wylotowy,dodane poręcze z drutu. i na innych ustawieniach aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Model ładny ale zdjęcia "przejarane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 6 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2015 Nie potrafię robić zdjęć i aparacik to kompakt marny. Innym niby lepszym jeszcze gorsze mi wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Co do zdjęć - poczytaj trochę o fotografowaniu modeli i dasz radę robić lepsze. No i koniecznie wykadruj je (da radę dowolny program do obróbki zdjęć), bo jak na razie to więcej na nich tła niż modelu. Co do samego modelu - PST to droga przez mękę, a ten wyszedł dobrze. Fajne zwisy gąsienic. Przydały by się tylko wytarcia na kołach i wewnętrznej stronie gąsienic - tam metal walił o metal, wycierały się do gołej stali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Wszystkie Twoje prace bardzo mi sie podobają Piotrze... Najbardziej ten prototypowych "zwieroboj";) tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2015 jako,ze porobiłem zdjęcia z grosikiem przy AT-1 to i suce się dostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 12 Czerwca 2015 Share Napisano 12 Czerwca 2015 Bardzo dobrze zrobiony. Jeszcze podstawka i jakoweś figuranty i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Czerwca 2015 Share Napisano 12 Czerwca 2015 Mały, ale byk Bardzo przyjemny maluch. Malowanie i ślady eksploatacji efektowne ale nie przesadzone. Model idealny na małą dioramkę. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 Podoba mi się. A ta ruina to jest zapowiedź podstawki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2015 Ruina miała byc częścią dioramki z Hetzerem "Chwat" z konkursu zeszłorocznego ale sie nie wyrobilem. Tak sobie stoi ...myślę ja dobry kolor tynku uzyskać ...może kiedyś powstanie z niej cos jeszcze. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 Cudów dokonujesz w tej skali z PST, gratki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2015 Dzięki. Faktycznie bardzo lubie modele firmy PST. Seria czołgów KW- oraz IS- jest naprawdę super. Wystarczy spojrzeć co można zrobić z PST dokładając blachy i trochę inwencji....moze kiedyś i mnie się zechce.... http://www.smallscaleafvforum.com/forum/viewtopic.php?t=1463&sid=5f87d991f10f2117d8bca5dc2a2a8778 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi