Solo Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2015 Podoba mi się MiG-23 w polskim malowaniu, kto wie, może kiedyś się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Podoba mi się MiG-23 w polskim malowaniu, kto wie, może kiedyś się skuszę. Czekam z niecierpliwością . A ja może w końcu się skuszę na Sabre lub F 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2015 Spiton zachęcił mnie do spróbowania zrobienia kilku zdjęć z żabiej perspektywy. Nawet fajnie to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Znacznie lepsze te foty. Fajne ujęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Dopiero obejrzałem galerię model ten podobnie jak pozostałe Twoje prace urywa tyłek... no i jest wzorem do naśladowania w kwestii pokazania warsztatu jaki i wykonania całości wielkie gratulacje za ten piękny kawał modelarskiej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2015 Bardzo dziękuję. I dalej ostro do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Detale wymiatają,ale już sam płatowiec średnio,jest zbyt sztuczny w odbiorze a łosz jeszcze bardziej to potęguje. Co do brudzenia szczególnie górnej powierzchni skrzydeł,w ogóle mi się nie podoba Twoja F-14 bardzo mi się podoba,dla tego liczyłem na trochę więcej Jak dla mnie to 4- Napisałem co czuje oglądając ten model Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2015 Nie no, rozumiem. A możesz pokazać przykład, albo najlepiej przykłady takiego brudzenia, które nie jest sztuczne? Dużo by mi to dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Piękna maszyna kolejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Solo,trudno podać jakiś konkretny przykład,także niestety ci nie pomogę, ale widziałem malowania które lepiej naśladują prawdziwe maszyny, i ty chyba też. Generalnie Rafale wyszedł ładnie,tylko łosz i góra skrzydeł mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 23 Czerwca 2015 Share Napisano 23 Czerwca 2015 Rewelejszyn normalnie no. Cały model super, podoba mnie sie. Moje oczy przykuły zwłaszcza golenie podwozia, ładnie toto wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 2 Lipca 2015 Share Napisano 2 Lipca 2015 Witajcie. Solo - rewelacja. Pokładowce, to moi ulubieńcy, a Rafale...mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Lipca 2015 Autor Share Napisano 2 Lipca 2015 Panowie, wielkie dzięki za miłe słowa. To może brzmi głupio, ale takie posty zachęcają do jeszcze większych starań nad kolejnym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 Panowie, wielkie dzięki za miłe słowa.To może brzmi głupio, ale takie posty zachęcają do jeszcze większych starań nad kolejnym modelem. Tą drogą podążaj Kolego Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Lipca 2015 Autor Share Napisano 13 Lipca 2015 Dziś dostałem podkładkę imitującą pokład lotniskowca, zrobiłem więc kilka zdjęć Rafale na pokładzie tegoż. Wyszło nawet fajnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Lipca 2015 Share Napisano 13 Lipca 2015 łoł !!!!!! Znakomici to wyglada !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 13 Lipca 2015 Share Napisano 13 Lipca 2015 Kozacko. Szkoda jedynie, że podstawka się tak błyszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Lipca 2015 Autor Share Napisano 13 Lipca 2015 Dopiero co ją wyciągnąłem z paczki, trzeba będzie ją przelecieć matowym bezbarwnym, tak na przyszłśoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Z tą pod stawką jest jeszcze lepiej niż było. Teraz jest komplet jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Ech Solo. Napatrzeć się nie mogę. Model kapitalny, warsztat prowadzony niemal wzorowo . Z każdym modelem w Twoim wykonaniu popadam w depresję (Ja tak nie potrafię ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Lipca 2015 Autor Share Napisano 24 Lipca 2015 Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Bardzo ładnie! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi