Barthass Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Pojazd rodem z Wietnamu, widziałem wiele zdjęć ale na żadnym(jedno tylko -wozu dowódczego z workami na bambetle)nie widziałem worków z piaskiem. We wnętrzu nie powinno być niczego oprócz miejsc dla załogi i desantu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Pojazd rodem z Wietnamu, widziałem wiele zdjęć ale na żadnym(jedno tylko -wozu dowódczego z workami na bambetle)nie widziałem worków z piaskiem.We wnętrzu nie powinno być niczego oprócz miejsc dla załogi i desantu !! Sam pojazd jak do tej pory wygląda fajnie ale te worki ... Nie znam się, ale się wypowiem Bartek, że tak powiem, tempo budowy mocno spadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Bartek, że tak powiem, tempo budowy mocno spadło... Popieram kubisza! Rabotnik- ostrzegałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur111bartek Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 O modelu nie piszę bo nie chcę powtarzać za innymi , a bym musiał. Chcę tylko spytać o Meng-Modela śruby.Po zakupie je trzeba ścinać? Tj odcinać od podstawki , na której są jak się wyjmuje je z woreczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Chcę tylko spytać o Meng-Modela śruby.Po zakupie je trzeba ścinać? Tj odcinać od podstawki , na której są jak się wyjmuje je z woreczka? Tak trzeba odcinać od płytki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Ja też chciałem zapytać o te śruby. Jakiej one mogą być średnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Ja też chciałem zapytać o te śruby. Jakiej one mogą być średnicy? Zestaw small - 0,8 ; 1 ; 1,4 mm Zestaw large - 1,8 ; 2,2 ; 2,6 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 14 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Tak koledzy tempo mocno spadło, to dla tego ze jest lato, i mam ciekawsze rzeczy do roboty w weekendy niż wdychanie farb i lakierów Po za tym mam jeszcze na głowie remont mieszkania... Od Września postaram się wrócić do tego cudaka Jak będę robił kolejnego, to użyję śrubek od Masterclub, te Menga są jednak nieco za duże. Tak Gepard prezentuje się na chwilę obecną, położona baza, część detali pomalowana, ale wszystko jeszcze przed retuszem, i nieco zakurzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Łooo Panie. Świetnie to wygląda. Ja pracuję właśnie nad swoim M113 w wersji "Kangurzej" i będę co nieco podglądał w Twoim warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Łooo Panie. Świetnie to wygląda. Ja pracuję właśnie nad swoim M113 w wersji "Kangurzej" Pokaż!! jaką wersję robisz?? A wy Barhass się nie ociągajcie i nie mydlcie nam tu oczu tylko róbcie ten model do końca!O remoncie mieszkania słyszeliśmy już ze3 miechy temu ,więc nie wal ściemy i bierz się do roboty!!Do zawodów w Krainie Podziemnej Pomarańczy ma być zrobiony!Bo inaczej porozmawiam z Tobą po swojemu...a później Cię zakopię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Pokaż!! jaką wersję robisz?? Robię konkretnie ten model: AF 35023. Może jutro założę tutaj warsztat, bo będę potrzebował kilku podpowiedzi od bardziej doświadczonych kolegów. A główny bohater wątku... Pierwyj sort!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 No Panie..., widać trza wiedzieć gdzie szukać, mnie jakoś nie udało się nic znaleźć. Dzięki za fotki w temacie , może się przydadzą -kiedyś :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
youngtiger1 Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 By far, one of the best looking Israeli M113 ever seen being build. The detail work is off the charts and it's clean If it were me, there be glue marks all over with all that PE set. Totally awesome! Mike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Jakieś postępy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi