smoker Napisano 25 Lipca 2015 Autor Share Napisano 25 Lipca 2015 Pierwszy etap malowania, cały zmalowany tamiya xf-63. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Mam pytanie co do gasek, obeszlo sie bez przewiercania czy sporo bylo zablokowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 25 Lipca 2015 Autor Share Napisano 25 Lipca 2015 Zero wiercenia ,tylko nadlewki do usunięcia na każdym ogniwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 25 Lipca 2015 Autor Share Napisano 25 Lipca 2015 Worn effects i biała z tamki, miejscami za słabo zdrapki chyba zadziałały ale ocencie sami. Najwyżej jeszcze pędzelkiem dodam obtarć farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Czytałeś co napisałem ? Brak zapinek na przodzie na liny holownicze. Uważnie instrukcje przejrzyj. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 25 Lipca 2015 Autor Share Napisano 25 Lipca 2015 Czytam i czytam i nic nie widzę wszystko przykleiłem co w instrukcji było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Model w trakcie washowania, trochę się rozpędziłem za bardzo z gąbką miejscami, klapa na koszu do przemalowania pójdzie, co o tym sądzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Pamietaj, ze ta zimowa farba to zwykle byl taki badziew co dosc szybko znikal z pojazdow, wiec wydaje mi zie ze mozesz jeszcze tych przetarc dorobic, te zimowe modele maja to do siebie, ze fajniej wygladaja kiedy sa zrobione "po przejsciach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Trochę szkoda że zrobiłeś biały kolor ''na blachę'' Mogłoby przebijać trochę szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2015 Podziałałem olejami, rdzą i dodałem trochę obić, jeszcze zacieki dojdą i brudzenie wanny zacznę, obicia do metalu zrobię metalizerm i ołówkiem zamiast black brownem, co myślicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 7 Sierpnia 2015 Share Napisano 7 Sierpnia 2015 obicia do metalu=stal bez zabezpieczenia czyli w klimacie gdzie zastosowano tego tygryska juz na nastepny dzien bedzie rdza, tyle w temacie obic robionych metalizerem, wydechy wygladaja bardzo fajnie a przednia gaska na oko tak na 90% gotowa, cos tam przy niej jeszcze chyba mozna zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Delikatny weathering i leciutkie błocenie Dodam jeszcze śniegu z sody, na fixer to będzie trzymać czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Coraz fajniej się prezentuje... Czekam na dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Bardzo mi się to podoba. Dobrze zobaczyć pojazd w zimowym malowaniu, na którym biała farba nie łuszczy się i schodzi płatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Ładnie, ale mała uwaga. Jeżeli nie ma przednich błotników to przy cofaniu z gąsienic pewno trochę błota by na przedni pancerz wpadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Spoko, jeszcze tam dołożę, na razie zrobiłem tyle żeby koła założyć można było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Błoto mi się nie bardzo podoba, ale ogólnie jest dobrze. Ładnie, ale mała uwaga. Jeżeli nie ma przednich błotników to przy cofaniu z gąsienic pewno trochę błota by na przedni pancerz wpadło. Myślałem że tylko francuskie czołgi się cofały PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 20 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Malowanie chyba skończone, teraz zabieram się za figurki i skromną podstawkę, mam jeszcze pociski i skrzynki do tego. Oczywiście jestem otwarty na sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Ta jedna gaska cos niepokojaco dziwnie sie uklada, a caloksztalt jak dla mnie bardzo fajnie i dobrze ze robisz figurki i podstawke, bedzie klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Bardzo fajny,chociaż niektóre zacieki są trochę za wyraźne. Taki ładny tygrys to aż się prosi o podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 23 Sierpnia 2015 Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Ładnie upaćkany. Lubię to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Dzisiaj na wesoło, moje pierwsze podejście do malowania figurek, na razie sama facjata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Zombi hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 9 Września 2015 Autor Share Napisano 9 Września 2015 3 mycia dalej, gały niezbyt wyszły ale tym razem pomalowałem całego figsa. Tego drania już tak zostawię, chyba że daszek czapki powinien być czarny a nie feldgrau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 Teraz elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi