Polski_Czołgista Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2015 W okolicy nie mam papierniczego a jak już jest to są tam rzeczy typu farby dla dzieci... Może coś w necie zamowie. Ale to już nie na ten model. Na te oleje to sobie jakiegoś starszego wezmę Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Ok miszczem figur nie jestem ale załogant gotowy Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Na pewno przydałoby się jej matowe wykończenie. Widać delikatnie szew łączenia form. Fajnie, że malujesz figurkę bo ożywi model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Co masz na myśli z tym matowym wykonczeniem? Szew był szlifowany. I aż się zdziwiłem jak po suchym pedzlu to wyszło Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Matowy mundur i cała reszta bo się świeci jak psu jajca. Wysłane z urządzenia do tego przeznaczonego za pomocą własnych palców i bez nachalnej reklamy!!! WYŁĄCZ TE DURNE KOMUNIKATY Z REKLAMOWE Z TAPATALKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Matowy mundur i cała reszta bo się świeci jak psu jajca. Wysłane z urządzenia do tego przeznaczonego za pomocą własnych palców i bez nachalnej reklamy!!! WYŁĄCZ TE DURNE KOMUNIKATY Z REKLAMOWE Z TAPATALKA Jak go 'zmatować' bez lakieru? E no spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Niestety trzeba psiknąć lakierem matowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 No to raczej będzie taki bo nie mam lakieru Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 zatem jeśli chcesz podnieść poziom prezentowanych prac musisz się w niego zaopatrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Ale to niestety jeszcze nie przy tym modelu. Nie mam kiedy odwiedzić modelarskiego więc krucho z zaopatrzeniem Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Uzbieraj wiecej. Pomysl co Ci potrzeba i zamow przez neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Przy następnym modelu postaram się użyć lakieru. W planach mam narazie tylko zakończyć ten model do września tym co mam a pozniej sobie chemię uzupełniać i na zimę dopiero jakiś model Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Witam. Czas na dalsze zmagania z modelem - dostał kolorek Tak teraz wyglada. Dzisiaj możliwe że podłoże kalki i sido a jutro wash będzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 23 Sierpnia 2015 Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Figs pozostaje utopijny czy chcesz go urealniac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Zostaje bo nie mam funduszy narazie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 23 Sierpnia 2015 Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Nadal widoczne łączenie dwóch połówek lufy.Konieczne szpachlowanko i szlif,(lub sam szlif). Mocowanie kół jezdnych - zapasowych: http://bronia.org/dtk/1/stug4_14.jpg http://bronia.org/dtk/1/stug4_12.jpg http://bronia.org/dtk/1/stug4_02.jpg Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Nie mówię że to koniec : Lufa jest gładka Mocowanie kół zapasowych będzie poprawianie jeszcze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 24 Sierpnia 2015 Share Napisano 24 Sierpnia 2015 Lufa jest gładka Na zdjęciu pokazującym model od góry widać klejenie na lufie. Polecałbym zainwestować w lufę aluminiową: http://rbmodel.pl/index.php?action=products&cat=c_bm&sub=35B Nie są drogie a robią robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2015 Serio 24 zł to da mnie drogo więc nie będę nowej lufy kupował spróbuję poprawić obecną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 31 Października 2015 Autor Share Napisano 31 Października 2015 Po dłuższej nieobecności czas na małą aktualizację model dostał washyk i trochę zacieków (chyba znowu przesadziłem ) https://lh5.googleusercontent.com/-nS9pzq0SJZc/VjSQyS4CO8I/AAAAAAAAAgU/Ec3FWFquDpQ/w1218-h685-no/stug%2B4%2B-%2B2 https://lh4.googleusercontent.com/-nD22D5UjKx4/VjSQydiJG6I/AAAAAAAAAgM/RCHBhq0Bwno/w385-h684-no/stug%2B4%2B-%2B1 Nie zwracajcie uwagi na łączenie wanny bo to jeszcze na sucho bo gąski zdejmuję czasami jak muszę się do kół dostać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Listopada 2015 Share Napisano 1 Listopada 2015 Na zewnątrz płyt trochę mam zdaniem za mocno, natomiast po wewnętrznej kompletnie nic. Bandaże na kołach będziesz jeszcze malował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 1 Listopada 2015 Autor Share Napisano 1 Listopada 2015 Na zewnątrz płyt trochę mam zdaniem za mocno, natomiast po wewnętrznej kompletnie nic. Bandaże na kołach będziesz jeszcze malował? No z tymi płytami to mam nadzieję że po dalszych zabiegach trochę mniej będzie to widać. Po wewnętrznej jeszcze nie robiłem. Tak bandaże będą malowane jeszcze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Maja 2017 Autor Share Napisano 6 Maja 2017 Ciąg dalszy Doszło trochę pigmentu na górną część i boczne panele. W dalszej części bandaże na kołach, brudzenie wanny iiii... model teoretycznie skończony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Maja 2017 Share Napisano 6 Maja 2017 Nie ma fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Maja 2017 Autor Share Napisano 6 Maja 2017 Nie ma fotek. Zaraz poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi