kubisz Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Obawiam się, że w temacie humvee Kubisz nie ma konkurencji na polskim rynku Bzdury wypisujesz. Lepiej bierz się za lepienie, bo Ci to lepiej wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Września 2015 Autor Share Napisano 3 Września 2015 Wstępnie pomalowany- podkład+dwie warstwy. teraz zabawa w detale. Oczywiście całość złożona na potrzeby zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Opony malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Września 2015 Autor Share Napisano 3 Września 2015 Opony malowałeś? Malowałem, ale A. Nie sa zabezpieczone, wiec trochę akryl złazi B. Drobne białe paprochy wyłażą na foto Po złożeniu w całość dostaną jeszcze jedną warstwę farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Września 2015 Autor Share Napisano 5 Września 2015 Dziubaniny ciąg dalszy. Potraktowane sidoluxem. Chwilowo jest dość jaskrawo, ale będzie stłumione pigmentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Jak zwykle super dodatki w Twoim wykonaniu ,zwłaszcza ta skrzynka z napojami .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 5 Września 2015 Nawet nie wiem co napisać... zbieram szczękę :-) pozdrawiam i zaglądam dalej! Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Prosiłem ostatnio kubisza , żeby polecił mi jakiś fajny model humvee, jednak jak patrzę na Wasze warsztaty, Wy maniaki , to sobie odpuszczę. Zostanę przy Strykerach. Cały komentarz, proszę traktować jak komplement. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 Grzesiek- kupuj śmiało i buduj. poprowadzimy za rączkę w razie potrzeby . Poradzisz sobie po walce ze Strykerem Ciąg dalszy: Pozwoliłem sobie na skorzystanie ze zdjęć zamieszczinych przez Kubisza dotyczących przeróbki amerykańskiej wersji M4A1 na koszerny automat. Zdjęcia poglądowe Przerobiony M4A1 z Bronco wraz z resztą klamotów do wnętrza. Kanistry już na miejscu. Klatka na podwoziu gotowa- bez suchego będzla i ogólnego syfu Całość po złożeniu ma się tak (korekty wymagają jeszcze śruby tu i ówdzie na pałąkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Września 2015 Autor Share Napisano 9 Września 2015 Trzeba kończyć model, bo się nie wyrobię z konkursem. Obiecałem sobie, że nie tknę dumvee dopóki nie zrobię galerii Siyura. Całość ma się tak- zostało trochę drobiazgów do zrobienia- dwa speracze, lusterko, drobne korekty malarskie, wklejenie wszystkich świateł i na koniec kurzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Września 2015 Autor Share Napisano 12 Września 2015 warsztat viewtopic.php?f=68&t=50630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi