Skocz do zawartości

Hammer Siyur- Tamiya, Black Dog i dodatki. 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Obawiam się, że w temacie humvee Kubisz nie ma konkurencji na polskim rynku

Bzdury wypisujesz. Lepiej bierz się za lepienie, bo Ci to lepiej wychodzi

Napisano
Opony malowałeś?

Malowałem, ale

A. Nie sa zabezpieczone, wiec trochę akryl złazi

B. Drobne białe paprochy wyłażą na foto

Po złożeniu w całość dostaną jeszcze jedną warstwę farby

• Super Moderator
Napisano

Nawet nie wiem co napisać... zbieram szczękę :-)

pozdrawiam i zaglądam dalej!

Christian

Napisano

Prosiłem ostatnio kubisza , żeby polecił mi jakiś fajny model humvee, jednak jak patrzę na Wasze warsztaty, Wy maniaki , to sobie odpuszczę. Zostanę przy Strykerach. Cały komentarz, proszę traktować jak komplement.

Napisano

Grzesiek- kupuj śmiało i buduj. poprowadzimy za rączkę w razie potrzeby . Poradzisz sobie po walce ze Strykerem

Ciąg dalszy:

Pozwoliłem sobie na skorzystanie ze zdjęć zamieszczinych przez Kubisza dotyczących przeróbki amerykańskiej wersji M4A1 na koszerny automat.

Zdjęcia poglądowe

dscf7714iy7qc7vq7_zpsxyxyczs1.jpg

600-8044-1_zps1vrntuq6.jpg

Przerobiony M4A1 z Bronco wraz z resztą klamotów do wnętrza. Kanistry już na miejscu.

IMG_8092_zps1lrfh9fb.jpg

Klatka na podwoziu gotowa- bez suchego będzla i ogólnego syfu

IMG_8093_zps28kzczme.jpg

IMG_8094_zpsiixhlmnm.jpg

Całość po złożeniu ma się tak (korekty wymagają jeszcze śruby tu i ówdzie na pałąkach)

IMG_8095_zps6i7radfj.jpg

IMG_8096_zpsbwdswywm.jpg

IMG_8097_zpsrrf3y3dj.jpg

Napisano

Trzeba kończyć model, bo się nie wyrobię z konkursem. Obiecałem sobie, że nie tknę dumvee dopóki nie zrobię galerii Siyura.

Całość ma się tak- zostało trochę drobiazgów do zrobienia- dwa speracze, lusterko, drobne korekty malarskie, wklejenie wszystkich świateł i na koniec kurzenie.

IMG_8101_zpsyjxzl9yh.jpg

IMG_8104_zpsjrhdfhja.jpg

IMG_8105_zpsgluakbmw.jpg