kubisz Napisano 30 Sierpnia 2015 Napisano 30 Sierpnia 2015 Obawiam się, że w temacie humvee Kubisz nie ma konkurencji na polskim rynku Bzdury wypisujesz. Lepiej bierz się za lepienie, bo Ci to lepiej wychodzi Cytuj
makinen Napisano 3 Września 2015 Autor Napisano 3 Września 2015 Wstępnie pomalowany- podkład+dwie warstwy. teraz zabawa w detale. Oczywiście całość złożona na potrzeby zdjęcia Cytuj
makinen Napisano 3 Września 2015 Autor Napisano 3 Września 2015 Opony malowałeś? Malowałem, ale A. Nie sa zabezpieczone, wiec trochę akryl złazi B. Drobne białe paprochy wyłażą na foto Po złożeniu w całość dostaną jeszcze jedną warstwę farby Cytuj
makinen Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 Dziubaniny ciąg dalszy. Potraktowane sidoluxem. Chwilowo jest dość jaskrawo, ale będzie stłumione pigmentami. Cytuj
Adams M1A1 Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Jak zwykle super dodatki w Twoim wykonaniu ,zwłaszcza ta skrzynka z napojami .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 5 Września 2015 Super Moderator Napisano 5 Września 2015 Nawet nie wiem co napisać... zbieram szczękę :-) pozdrawiam i zaglądam dalej! Christian Cytuj
Gość Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Prosiłem ostatnio kubisza , żeby polecił mi jakiś fajny model humvee, jednak jak patrzę na Wasze warsztaty, Wy maniaki , to sobie odpuszczę. Zostanę przy Strykerach. Cały komentarz, proszę traktować jak komplement. Cytuj
makinen Napisano 6 Września 2015 Autor Napisano 6 Września 2015 Grzesiek- kupuj śmiało i buduj. poprowadzimy za rączkę w razie potrzeby . Poradzisz sobie po walce ze Strykerem Ciąg dalszy: Pozwoliłem sobie na skorzystanie ze zdjęć zamieszczinych przez Kubisza dotyczących przeróbki amerykańskiej wersji M4A1 na koszerny automat. Zdjęcia poglądowe Przerobiony M4A1 z Bronco wraz z resztą klamotów do wnętrza. Kanistry już na miejscu. Klatka na podwoziu gotowa- bez suchego będzla i ogólnego syfu Całość po złożeniu ma się tak (korekty wymagają jeszcze śruby tu i ówdzie na pałąkach) Cytuj
makinen Napisano 9 Września 2015 Autor Napisano 9 Września 2015 Trzeba kończyć model, bo się nie wyrobię z konkursem. Obiecałem sobie, że nie tknę dumvee dopóki nie zrobię galerii Siyura. Całość ma się tak- zostało trochę drobiazgów do zrobienia- dwa speracze, lusterko, drobne korekty malarskie, wklejenie wszystkich świateł i na koniec kurzenie. Cytuj
makinen Napisano 12 Września 2015 Autor Napisano 12 Września 2015 warsztat viewtopic.php?f=68&t=50630 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi